Powiedźcie mi proszę czy umieszczając CB w taki sposób jak na zdjęciu
Spokojnie przykręcaj my w służbowych Octaviach i nie tylko tak mamy poprzykręcane
po za tym w najbliższy piatek jest spot na tarsie Tarnów-Dębica w zajeździe u Kazika może wpadniesz doradzimy Ci na miejscu a nawet założymy to radio spot o godz. 18 23.11.2012 masz rzut beretem jak bedziesz zainteresowany pisz
Dzięki za odpowiedź.
Co do spotu, niestety na co dzień mieszkam w Krakowie i akurat w piątek muszę zostać na miejscu. Ale innym razem bardzo chętnie
Skoda Octavia 1,9 TDI, 2004/2005, ASV
Chętnie i bezpłatnie pomogę w diagnostyce VAG - Kraków/Dębica
Co do spotu, niestety na co dzień mieszkam w Krakowie
Ok mam nadzieje ze się spotkamy kiedyś po za tym pisałeś ze świadczysz usługi VAGiem chetnie bym przetestował i odblokował pare funcji w mojej nowej Octavi II Tour ciekaw jestem jakie sa sterowniki i co można uruchomić
Zdjęcie, które dodałem jest poglądowe. Ja używam Alana 100 Plus. Co do umieszczenia go w popielniczce mam trochę obawy co do moich zdolności związanych z elektryką
Skoda Octavia 1,9 TDI, 2004/2005, ASV
Chętnie i bezpłatnie pomogę w diagnostyce VAG - Kraków/Dębica
Ja bawiłem się trochę z rzepami klejonymi do radia i plastików auta ale nic z tego nie wyszło. Do radia przykleił się rzep super a do plastików wew. auta nie chce się trzymać.
Postanowiłem przykręcić za pomocą org. uchwytu do środkowej kolumny od strony kierowcy.
Wygląda dobrze, jedyne co, to odkręcanie i przykręcanie by nie ukradli sprawia trochę roboty.
Komentarz