Padły tweetery w tylnich drzwiach ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DARON135
    Classic
    • 2011
    • 31

nie pokazuje doladowania ......
  • acero1964
    Ambiente
    • 2010
    • 118

witam

posiadam w swoim aucie radio Pioneer DEH-4000UB, głośniki przód MAC Audio MP 2.16, tył seria. no i wczoraj zdarzyło mi się jechać moim autem jako pasażer z tyłu i doszło do mnie że oba tweetery w tylnich drzwiach nie grają... no tak MACi z przodu mają 4 miesiące, z tyłu głośniki z fabryki 9 letnie, lubię sobie głośno posłuchać muzyki często także po prostu tweetery już nie wytrzymały i padły tak oba naraz ? głośniki za siedzeniem na "półce" grają dalej, chyba nie bardzo możliwe że stało się coś z połączeniem tych głośników tak naraz dwóch, albo czy jest odpowiedzialny jakiś jeden kabel gdzieś w aucie za to ?

Komentarz

• Mitob
      Drive
      • 2009
      • 65

Nie mam pojęcia co się stało z Twoimi głośnikami. Ale mam radosną wiadomość! Masz pretekst żeby zrobić porządny zestaw przedni a tył... wywalić Jak nie wygłuszałeś drzwi to wygłusz, zamontuj jakieś głośniki i ciesz się głośną czystą muzyką.
      Pozdrawiam
      MITOB

I :czerwona: GW

Komentarz

• adrianst5
        Drive
        • 2009
        • 68

a napewno masz tam te syki ?? bo w mojej np. nie było fabrycznych... a jeśli nie były podłączone pod przetwornice to miały prawo paść... z resztą swoje pewnie już wygrały. kup sobie za 50 złoty tweetery hertze i przetwornice do nich i sam doświadczysz zajebis**** wysokich tonów.
        Pamiętaj-Serwis to ostatecznosć...

Komentarz

Pracuję...