Warsztat Car audio w okolicach Poznania? Pomóżcie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damian
    Ambiente
    • 2007
    • 178

To ja nie wiem jak to trzeba przywalic, lub jaka predkoscia jechac, zeby tamta tez rozwalic.

Tosz to nie Polonez, zeby przez przejazdy kolejowe przejezdzac bez zwalniania.

Dlatego nie montuje ori plyty, tylko custom i wydaje mi sie, ze bedzie to lepsze rozwiazanie - wyjdzie w praniu :twisted:
    Chcesz zarobić przez internet ??

• maciej
    Drive
    • 2006
    • 68

Podjołem decyzję !!!! Zakładam nowe głośniki przód, kabelki i wzmacniacz no i oczywiście wytłumienie drzwi przód i tył chyba też ? A to wszystko przez to że wczoraj wieczoerm szwagier przyprowadził ML'a, a w środeczku ma system BOSE (to jest masakra!!!)jechałem i jakbym był w sali odsłuchowej HIFI.
    Ztąd moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z firmami w tej okolicy.?
    maciek1024

Komentarz

Ja robiłem tu:

AUDIO COMPLEX
      UL. PROMIENISTA 118
      60-141 POZNAŃ

i jestem zadowolony.

Jak jesteś z P-nia to najlepiej podjechać i pogadać z gostkami. Mają sporo sprzętu i stanowisko odsłuchowe. Napewno coś wybierzesz.

Komentarz

• eltar
        Drive
        S_OCP Member
        • 2005
        • 50

Zobacz tutaj

Ja tam swoje zrobiłem - nawet mają moje zdjęcia jako propozycję zabudowy.
        Strona może nie jest zbyt professional, ale audio robią OK i (co ważne dla poznaniaków) ceny też mają nienajgorsze. :lol: :lol:

Komentarz

Pracuję...