Mam tel. na stałe podłączony pod radio - jednak po zgaszeniu zapłonu i ponownym uruchomieniu silnika radio nie zawsze widzi telefon i muszę na chwilę wyjąć microUSB - czy można coś zmienić w ustawieniach tel. radia aby telefon był widoczny cały czas ?
MirrorLink i tel podpięty na stałe w aucie (problem z widocznością)
Zwiń
X
-
-
macherstudio Dominik dodam jeszcze, że podczas jazdy zdarzyło się, że poluzowała się wtyczka w telefonie. Po zakupie kabelka z linka poniżej problem ustał.
Tanie: Elough E04 Magnetyczny Ładowarka USB Kabel Do Transmisji Danych Do iPhone Micro USB Typu C Telefon komórkowy Szybkie Ładowanie Magnet Ładowarka USB kabel 3 Wtyczki, kup wysokiej jakości Mobile Phone Cables bezpośrednio od dostawców z Chin: Elough E04 Magnetyczny Ładowarka USB Kabel Do Transmisji Danych Do iPhone Micro USB Typu C Telefon komórkowy Szybkie Ładowanie Magnet Ładowarka USB kabel 3 Wtyczki Ciesz się ✓ bezpłatną wysyłką na cały świat! ✓ Limit czasu sprzedaży ✓ Łatwy zwrot
Komentarz
-
-
Magnetyka mam - ale nie chodzi o to że mi zrywa połaczeniue - ale że jakby przestaje widzieć telefon po wyłaczeniu i włączeniu zapłonu i jakby muszę jeszcze raz podpiąc kabel aby zainicjować jego wyszukiwanie - kabel magnetyczny mam także jutro podepnę na nim ale obecnie chodzi mi na org. HTC - po tym jak już zobaczy telefon nie zrywa Mirrora
Komentarz
-
Komentarz