Bluetooth parowanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wieso1
    Classic
    • 2019
    • 2

Bluetooth parowanie

Witam
    Koledzy i kolezanki od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Octavii 1,6 mpi. Mam maly problem z parowaniem radia i telefonu za pomoco Bluetootha. Zamontowane jest radio Bolero. W opcjach jest odhaczone opcja bluetooth a telefon nic nie wykrywa. Moze paruje je w niewlasciwy sposob? Zaczalem troche szukac i znalazlem cos o jakichs modulach bluetooth. Prosze o podpowiedz jak ten modul sprawdzic ewentualnie gdzie go szukac w samochodzie?
  • Kasztelan
    Ambiente
    • 2019
    • 106
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Wejdź sobie na stronę i zobacz, może do Twojego auta jest update BT. Poza tym sprawdź czy czasem poprzedni właściciel nie zostawił jakichś swoich urządzeń. Czasem to przeszkadza i trzeba wszystko najpierw wyczyścić.

Komentarz

• popek1916
      Drive
      • 2016
      • 62
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Bo bolero nie ma chyba wbudowanego bt i dlatego tel. nic nie wykrywa , trzeba dokładać moduł. Ale to musisz po czytać jaki podejdzie żeby był kompatybilny z maxi dotem, kierownicą multi funkcyjna i jeszcze muzykę streemowal.

Komentarz

• Wieso1
        Classic
        • 2019
        • 2

Zadnych updatow nie ma dla mojego auta. Panowie zalezy mi tylko na posluchaniu muzyki. A gdzie moge ewentualnie szukac modulu BT? I czy sa moze jakies ukryte opcje zeby go uaktywnic?

Komentarz

• popek1916
          Drive
          • 2016
          • 62
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Fabrycznie moduł bt znajduje się z przodu pod fotelem pasażera. A jeśli go tam nie ma to trzeba kupić całą wiązke i moduł.

Komentarz

Albo zmienić radio na takie z BT wbudowanym, czyli amundsen+ albo jakieś uniwersalne.

Komentarz

Pracuję...