Witam obejma 30zł listwa z wieszkami przód 30 zł do tyłu wieszaki po 20 zł\szt Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 28 Lut, 11 16:57 ]
Zamieszczone przez k085
Potrzebuję do ASZ 2004 filtr:
-oleju
-powietrza
-kabinowy (tym razem zaszaleję i fundnę se węglowy )
-klocki przód 288mm z czujnikiem
-płyn hamulcowy
Masz może oleje valvo?
Witam filtr oleju Mann 20zł filtr powietrza Mann 25 zł filtr kabinowy węglowy Mann 50 zł klocki hamulcowe przód Bosch 175 ZŁ TEXTAR 155 ZŁ Remsa 150 zł lucas-trw 175 zł Zimmermann 99 zł płyn hamulcowy PENTOSIN dot 4 lv 1l-30 zł 0.5 l - 18 zł tym płynem zalewany jest w fabryce VW .Nie mamy niestety valvo , czy moze byc coscik innego np; pentosin 5w40 5l 99 zł ????!!!!!!! Pozdrawiam
Witam
Mam zamówioną octavie 2 FL Ambiente z fabrycznym radiem Swing +8gł, ma ktoś może taką konfiguracje? jak to gra? Dodam, ze aktualnie mialem Fabie 1 4głosniki z przodu + radio Sony Xplod i fajnie grało, lecz jak widziałem Octavia ma solidniejsze drzwi więc dźwoęk powinien być lepszy teoretycznie a jak jest w praktyce?
Pozdrawiam
jak dla mnie wystarczająco. Ale ja nie jestem osobą wymagająca w tej kwestii.
Mój glośnik w tylnych drzwiach za kierowcą chyba będzie szedł do wymiany ( o ile opiewa to gwarancja ) bo przy głośniejszym graniu wydaje nieprzyjemny dźwięk
Opiewa, były już takie przypadki i wymieniano bez problemów
[ Dodano: Sob 25 Wrz, 10 22:48 ]
Zamieszczone przez toomasz
Rozumiem a jak jest z basem? w drzwiach nic nie trzeszczy?
Bas jest bardzo ładny. Powiem więcej, jak słucham Kalwi i Remi to muszę go... skręcić, bo jest go za dużo (no ale ta płyta ogólnie jest mocno zbasiona ). Natomiast co do pierdzenia drzwi. Owszem zdarzyło się. Zaradziły małe podkładki wiedzy ta częścią gdzie jest kieszeń a drzwiami i od tej pory jest spokój.
Faktycznie nie jest to zestaw ktróry zadowoli bardzo wymagającego, ale w codziennej eksplatacji jest jak dla mnie idealny , służy mi głównie do słuchania radia i czasem jakaś płytka, przyjemne brzmienie bez zaniekształceń wypełnia całą kabinę.Jestem zadowolony.Ale jest to moje odczucie, ludzie różnie odbierają te same rzeczy , najlepiej gdzieś odsłuchać, i wtedy wiadomo czy pasuje czy nie.
Witam, jest to mój pierwszy post (z wyjątkiem powitalnego), to przy okazji się przywitam. Posiadam radio Swing + 8 głośników, jestem muzykiem i moim zdaniem to radio gra bardzo dobrze. Słucham raczej ciężkiej muzyki i w takich gatunkach sprawdza się bardzo dobrze.
Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.
Komentarz