Radio 2U w octavii tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Radio 2U w octavii tour

1. Austriak zgubił papiery, i nie ma ich :roll:
    2. Leon z 5 roku, czyli po 7 latch ktoś nabiegał 120 kkm i sprzedaje. :roll: :roll:
    3. Mało tego, sprzedaje samochód Polakowi za 5.000 EUR żeby sobie jeszcze zarobił. :roll: :lol: :lol: :haha:
    4. W związku z tym iż samochody w Austrii są droższe o 5-9% (niż np. w Niemczech) ze względu na dodatkowy podatek o nazwie NoVA, to napewno jest to mina (a jeszcze te równiótkie 120 kkm, to śmierdzi na odległość).
    5. Samochód aż się klei od plaku.
    6. Kto był kiedykolwiek w Austrii widział jakimi samochodami jeżdżą Austriacy, a jakie stoją na wylotach z miast, do zabrania przez Polaków, Litwinów itp.
    7. Jest jeszcze jedno wyjście: mógł być dzwonek, i nikt się nie bawił w Austrii z naprawą, tylko wziął kasę z ubezpieczalni i sprzedał co zostało.
    8. Zobacz ile w Austrii kosztuje Leon od prywatnej osoby z podobnym przebiegiem:
    102.067 Gebrauchtwagen, Neuwagen, Nutzfahrzeuge und Oldtimer aller Marken aus ganz Österreich. Jetzt finden und gratis inserieren!

9. I przestań wierzyć w bajki że ktoś Ci przywiezie auto za pół ceny.
    10. Pytałeś czy sprzedający ma 2 części dowodu rejestracyjnego?
    11. Poza tym facet napisał "ponadto nalegam aby kazdy zainteresowany celem sprawdzenia autentycznosci przebiegu sprawdzil sobie w Serwisie numer VIN". Jest bezczelny bo wie że:
    a. nikt nikomu obcemu na gębę na postawie VIN-u o samochodzie nic nie powie.
    b. jest sprawdzona wcześniej baza danych, przeglądy są pewnie do jakiegoś przebiegu, dalej już nie, więc facet się zabezpieczył (przynajmniej ja bym tak zrobił, w razie gdyby ktoś miał wujka, ciotkę, brata, szwagra w seriwsie Seata).

Ile razy można to wałkować................

Radio 2U w octavii tour

witam mam pytanie czy w octavii tour można zamontować radio o wysokości 2U bo pod normalną kieszenią jest taka mniejsza plastikowa i nie wiem czy ktoś próbował to zdemontować z góry dziękuje za pomoc

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez zelik
      czy w octavii tour można zamontować radio o wysokości 2U
      Nie wiem co masz na myśli.Jeżeli chodzi o 2 din - to jak najbardziej można.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• phoneman
        RS
        • 2008
        • 3374
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

.

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• delanopl
          Elegance
          • 2009
          • 831

phoneman, to u Ciebie takie cudeńko jest ?

Komentarz

tak tak dokładnie chodziło mi o 2 din i chciałbym się jeszcze zapytać jak wygląda demontowanie tego prowizorycznego schowka a kolega który wkleił zdjęcie czy to co on ma to jest jakieś radio skody czy jakieś radio które można kupić w każdym dobrym sklepie z car hi fi

Komentarz

• phoneman
              RS
              • 2008
              • 3374
              • Octavia I (1U2)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

delanopl, Nie mam tego bo nad radiem mam uchwyt na kubki - jest mi bardziej potrzebny jak radio 2 Din k
              .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Krzycho-63
                Rider
                • 2007
                • 628
                • Superb II (3T4)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez zelik
                chciałbym się jeszcze zapytać jak wygląda demontowanie tego prowizorycznego schowka
                Po prostu mocniej trzeba pociągnąć.
                Zamieszczone przez zelik
                kolega który wkleił zdjęcie czy to co on ma to jest jakieś radio skody czy jakieś radio które można kupić w każdym dobrym sklepie z car hi fi
                To jest fabryczna nawigacja .Montowana była również między innymi w fordzie i vw.
                Skoda Superb II Ambition
                2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

dzięki za info uważam temat za zamknięty

Komentarz

Pracuję...