nagłosnienie octavii IIFL z radiem swing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Chris_M
    Ambiente
    • 2010
    • 108
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Żeby nie zakładać nowego wątku, następne pytanie też zadam tutaj.
    Czy w przednich drzwiach są dokładnie te same głośniki zarówno w wersji 4-głośnikowej, jak i w 8-głośnikowej?
    Chcę się upewnić, czy dokładając brakujące 4 głośniki do drzwi tylnych, na pewno nie muszę wymieniać na inne głośników w drzwiach przednich? (sprawa impedancji, mocy itp)
    Pozdrowienia,
    Krzysztof

Komentarz

• loyd
      RS
      • 2010
      • 2342

Zamieszczone przez Chris_M
      Obwiniać ich za to nie mogę, bo pod zamówieniem, na którym nie ma instalacji 8-głośnikowej, widnieje mój podpis.
      Po prostu w trakcie robienia kolejnych wersji kalkulacji, sprzedawca albo przez niedopatrzenie, albo dla obniżenia ceny, pominął instalację 8-głośnikową.
      Ja tego nie zauważyłem i takie zamówienie poszło
      Ja miałem podobnie ze sterowaniem radiem z kierownicy a jednak Danielcio stanał na wysokości zadania i "załatwił temat".

Komentarz

• arekban
        Ambiente
        • 2010
        • 208

Zamieszczone przez Mihau
        Osobiście to proponuje dopłacić do 8 głośników i kupić jakieś radio 2 DIN i zobaczysz, że będzie lepiej grało. Sam słuchałem jak gra O2 z 8 głośnikami ze zmienionym (TYLKO) radiem, które ma lepszy procesor dźwięku i się zdziwiłem ile daje samo radio.
        Potwierdzam...

Sam przed zakupem auta byłem zawiedziony z odsłuchu Swinga z 4 głosnikami, zamówiłem więc Swinga z 8 głośnikami i się pozytywnie rozczarowałem jakością dźwięku.

Sprzedałem Swinga i za tę samą kasę kupiłem Amundsen-a... dźwięk jest jeszcze lepszy ... i nic mi więcej już nie potrzeba, tym bardziej że navi jest gratis

Komentarz

Pracuję...