bzyg 74 widze ze jezdisz tam gdzie ja bywam.
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
Gość
-
Zamieszczone przez maclukebzyq_74, czy tylko mi sie wydaje, że w nocy to nie za bardzo widać numery rejestracyjnye?
Zamieszczone przez maclukeWykorzystałeś już kamerkę do jakis 'powaznych' zadań?
Zamieszczone przez Golas27bzyg 74 widze ze jezdisz tam gdzie ja bywam.
Komentarz
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez Golas27mialem na mysli przejazdzke po bytomiu, no chyba ze Ty tez.
Info:
Tak ja moja kamerka z alegro z przesyłką za 210 zł
Komentarz
-
-
Kiniu - dokładniej stronę 112 - masz tam dwa filmiki - dzień i noc. Nawet ok to widać.
Edit co do linka od bzyq_74
210 PLN to niewiele - ze strony co w innym temacie podał bzyq_74 wraz z przesyłką to 70$ - po dzisiejszym kursie to 202 PLN. Czyli niby kolo zarabia całe 8PLN.
ALE - koleś ma konto ledwo miesiąc. Nic jeszcze nie sprzedał. Te 28 pozytywów to kupione przez niego kody dostępowe do jakichś stron na jeden dzień - zwykle po 1 PLN za aukcję. Czyli koleś wydał całe 30 PLN na zrobienie sobie "tożsamości".
Na tej aukcji kupiło już u niego 7 osób. 7x210 = 1470 PLN
Pewnie będą następni.
Nie chcę być złym prorokiem. Ale prawdopodobnie właśnie idzie wielki przekręt.
Za tą cenę wolę sobie sam PayPalem zapłacić - co też tak zrobię.
Aukcję i samego sprzedawcę sobie zapisałem - zobaczymy za miesiąc/dwa czy konto nie zostanie usunięte/zamknięte przez allegro z powodu przekrętu.
Wolę się mylić, ale tak to widzę.
Co Wy na to??
Edit do edita - nie spojrzałem na kraj odbioru - było USA - tam wysyłka tp 24$.
Do PL wysyłka to 50$ czyli już daje 96$ całość = 278PLN - robi się nieciekawie.
To przy kurierskiej.
China Post - wysyłka 10$ - dostawa 15-21 dni - mogę poczekać
Komentarz
-
-
No i ciekawa alternatywa dla mających:
iPhone
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i92efQ6lXng&feature=player_embedded[/youtube]
lub android
Whether you are using Android Auto with your smartphone hooked up via USB or on your car display natively, here are the best apps available today.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q7bLmTyPZCk[/youtube]- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
ja czekam na przesyłkę - jeszcze z tydzień, może dwa :diabelski_usmiech
Poszperałem też po android market. Jest tam kilka aplikacji co robią coś podobnego. Nie każda działa od razu, inne wymagają dopracowania, inne są płatne. Jedna nawet fajnie śmiga, z tym że jak masz rozmowę przychodzącą to nici z rozmawiania i do tego krzaczy się sam telefon - wymagany restart. Więc też nie za ciekawie. Wrzucą może później jakiś filmik z tego. 1 min nagrania w 800x480 3gp to ok 4 MB.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kiniubzyq_74 mógłbyś wrzucić jakiś krótki filmik jak ta kamerka chula i jakieś foto jak to masz zainstalowane w aucie.
Chce sobie zapodać taką kamerkę.
dzień:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
noc/deszcz
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
fotki:
Komentarz
-
-
Kiniu, moja doszła we wtorek :wink:
testujemy
jedyne zmartwienie, to fakt, że przy tej pogodzie wieczorem/nocą rejestracje są nieczytelneprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Mickul, hong kong post
Zamieszczone przez MickulDa się jej ładowanie podpiąć pod akumulator czy tylko do zapalniczkiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Mi kamerka zasuwa China Post. Niecałe 2 tygodnie minęły, może w przyszłym będzie już u mnie. Dam znać co i jak.
Byłem zaskoczony, bo po realizacji zamówienia dostałem numer nadania do sprawdzania przesyłki online. Od tygodnia status się nie zmienił więc pewnie przesyłka jest w drodze do Europy?
Komentarz
-
Komentarz