Te Mio rzeczywiście wygląda ciekawie. Jest jeszce wyższy model - 358.
Ale jest jeszcze za mało danych, np. jak można dzielić pliki, jak działa nagrywanie w pętli, jakość nagrania w nocy, itd..
eaglemirek, czy masz jakieś przerwy pomiedzy nadgrywanymi plikami w tym Twoim; Media-Tech U-Drive DVR MT4036? Ktoś tu wcześnej pisał odnośnie innej kamerki o 48 sekundach, potem o 8...
Nie nie mam przerw- jest ciągłość muszę za to co jakiś czas ustawiać zegar bo chodzi mało dokładnie :evil:
Producent Prestigio HD1, w instrukcji obsługi podaje 3 sek. przerwy, pomiędzy kolejnymi nagraniami.
Postaram się przetestować tego mio, bo też szukam jakiejś kamerki.
A może jesteście ciekawi jakiś innych modeli? Jeśli coś znajdziecie to piszcie. Na razie znalazłem goclever, prestigio, manta, mediatech i tego mio. Postaram się zrobić porównanie. Chodzi mi tylko o markowe ewentualnie brandowane sprzęty, nie chińskie nonamey z allegro.
Z poczatku interesowała mnie kamerka do 200 zl. Oglądałem masę filmików kręconych różnymi Omegami i innymi wynalazkami.
Później celowałem wyżej, znów oglądanie na YT. Później był Concour - z myślą o DH i Snowboardzie, a skończyło się na GoPro - mam kamerkę i na Snowboard i na rower i na ASG i do fury I jeszcze w Cro jak będę nurkować, to też coś pokręce
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Ja wykorzystałem swój telefon z Androidem jako wideorejestrator. Wystarczy darmowa aplikacja z Google Play - DailyRoads Voyager.
wlasnie sciagnalem, w samochodzie jeszcze nie uzywalem ale przejrzalem doglebnie menu/ustawienia i wydaje sie ze na potrzeby "jakiegos durnia ktory wjedzie na czerwonym w ciebie" wystarczy
Jeśli chodzi o androida to moim zdaniem ta apk radzi sobie najlepiej i jest w pełni po Polsku AutoGuard Blackbox Nawet zakupiłem pełną wersje :lol:
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Komentarz