kabel MDI USB

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alkeicam
    Classic
    • 2011
    • 17

kabel MDI USB

Witam wszystkich.
    Opiszę swój przypadek z nową octavią przebieg 1200km.
    Do przeglądu gazowego po 1000km było wszystko ok.
    Na przeglądzie coś tam pomajstrowali i wczoraj wracam sobie z pracy wieczorem a tu nagle stojąc przed skrzyżowaniem na czerwonym zapala się kontrolka silnika.
    Akurat do serwisu skody miałem dosłownie 2km to podjechałem.Powiedziano mi, że wyświetlił się błąd składu spalin, wgrali nowe oprogramowanie i ma byc dobrze.
    Ciekawe czy był to pojedynczy błąd czy coś się będzie działo.
    Muszę przyznac,że jestem zadowolony z podejścia serwisu bez żadnego problemu wzięli auto od razu i się nim zajęli
  • _JJ_
    Drive
    • 2010
    • 69
    • Octavia III combi (5E5)

kabel MDI USB

Witam,
    Ostatnio w ASO rozbroili mnie informacją o cenie kabla MDI-USB. Kwota jaka padła to 150 PLN. Jakiś czas temu widziałem jak ktoś sprzedawał na allegro za 50 PLN ale jakoś nie pomyślałem zawczasu by kupić. Cena 150 PLN jest dla mnie nie do zaakceptowania i jak mnie szlag trafi to wymontuję MDI i je sprzedam, chyba, że ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy istnieją jakieś zamienniki tego kabla marki "noname" ?

Fajnie wygląda oferta: http://www.shop.autosport-kucera.cz/...kabel-mdi-usb/ Cena znośna ale jakoś nie za bardzo ufam zakupom w zagranicznych sklepach internetowych. Przy okazji oni sprzedają kabel AZO800002 jako kabel do USB, a wg informacji na stronach skody kabel ten powinien być AZO800003
    pzdr,
    Jacek
    -----------------
    O2 FL AMBIENTE 1.4 TSI DSG Liftback

Komentarz

• Yarwa
      Elegance
      • 2010
      • 915
      • BMW

szukaj cierpliwei na allegro , jakiś czas temu kilka widziałem w cenie 70-80zł. Dzis jest tylko za 100zł http://allegro.pl/vw-skoda-mdi-music...283621381.html.
      Ale może się jeszcze pojawią.
      Tez zastanawiałem się nad tym MDI ale stwierdziłem że nie ma sensu, 500zł MDI + kabel tak jak widzisz koszt

Komentarz

• _JJ_
        Drive
        • 2010
        • 69
        • Octavia III combi (5E5)

Znaczy się jest nisza na rynku, domyślam się, że schemat dla takiego kabla nie jest zbyt skomplikowany - może chłopaki na elektroda.pl by coś powiedzieli
        pzdr,
        Jacek
        -----------------
        O2 FL AMBIENTE 1.4 TSI DSG Liftback

Komentarz

Pracuję...