SKODA SYMPHONY CD - 2002 rok

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drag211
    Classic
    • 2010
    • 11

A wiesz jak przygotować taki odprysk na taką korektę? Czymś przemyć?
    Czytałem, że koniecznie trzeba robić to w suchy słoneczny dzień.
    Dwie warstwy farby i potem pastą polerską na błysk.
    Przy srebrnym jak się dobrze zrobi, to ponoć nie widać śladu.
    drag211
  • mich83
    Classic
    • 2009
    • 5

mam pytanie, czy da się ze skoda symphony CD z 2002 roku zrobic jakos MP3? - w sensie tak, zeby jackiem podłączać się z mp3?

Komentarz

• Jac_ek
      RS
      • 2009
      • 1733

jeśli ma wyjście na zmieniarkę CD (a chyba ma) to możesz kupić sobie zmieniarkę USB a w usb wtykasz dowolnego pena i gra muzyka ;-)

tak to wygląda
      - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• cedar5
        Classic
        • 2013
        • 2

Witam
        właśnie od kilku dni jestem posiadaczem identycznej zmieniarki USB.

Po podłączeniu do radia symphony cd (octavia I 2004r) - niebieska wtyczka do radia, masa do śrubki w obudowie radia, utworzeniu na karcie pamięci 4GB czy pendrive 8GB folderów o nazwach CD01 .. CD06 i umieszczeniu w nich do 99 mp3 - odtwarza mp3 ok.
        Przełączanie między "płytami" i kolejnymi utworami działa ok.

Problem mam w tym że nie chce mi przewijać czasu utworu do przodu ani do tyłu.
        Klikając strzałki w górę i w dół przełącza mnie o utwór do przodu lub do tyłu.
        Klikając w strzałki w prawo lub lewo << >> przewija szybko o kolejne utwory w zależności ile czasu będę trzymał przycisk (np o 5 utworów przewinie).

Czy tak być powinno? Z instrukcji zmieniarki i znalezionych filmów w sieci widziałem że powinno się przewijać "utwór"
        Czy coś źle podłączyłem (może masę powinienem nie do radia ale gdzieś do ramy przykręcić?) , lub trzeba vagiem coś ustawić?

Komentarz

• greg44
          L&K
          • 2011
          • 1198
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Podejrzewam, że to błąd systemu zmieniarki, raczej tego nie przeskoczysz, w Vagu tego nie ustawisz, zmieniarka jest raczej nie widoczna. U mnie wraz z połączeniem do Strema działało tak jak ty chcesz aby działało, choć zmieniarka miała czasami kaprysy, lecz bardzo rzadko. Dobrze się to użytkowało.

Komentarz

• cedar5
            Classic
            • 2013
            • 2

wolałbym żeby nie było jak mówisz..

a mógłby się wypowiedzieć ktoś kto posiada taką zmieniarkę i radio symphony cd?

Komentarz

Pracuję...