bobas, mniodzio Kolegi Golf też super!
duże radio do OI
Zwiń
X
-
Dodatkowo potrzebujesz dokupić zmieniarkę (samo radio nie czyta płyt z muzyką) oraz skombinować płytkę z nawigacją (oryginały są chorendalnie drogie :| ).Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
dylan80, tak jak napisał kolega wyżej właściwie każda dwu dinówka wejdzie. Też się zastanawiałem nad wstawieniem MDF-em, ale jak popatrzyłem np.:
to chyba się bardziej opłaca. (Troszkę drożej, ale jaki monitorek) . Jak się przyczepisz, to pociągniesz od niego jeszcze navi i masz full opcje
A jak pasuje?
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Zdjęcie zapożyczone z tematu KUBAŃCZYKA
[ Dodano: Sro 01 Gru, 10 22:17 ]
A, i jak to używka, to cosik za drogo (w tej cenie można nowe wyrwać)...
Komentarz
-
-
dobrze to wygląda,
mój kolega ma coś takiego w golfie 4kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
A czy do OI jest jakaś dedykowana nawigacja (gps + radio), którą można zamontować tak jak na obrazku pokazał dylan80 ?
Jak patrze na llegro to wszędzie napisane, że nawigacje dedykowane do OI ale po 2004 , a ja mam 2001 po fl.
Czy to nie ma znaczenia czy navi jest dedykowana czy też nie i jak radio jest 2 din to każde będzie pasować do szkodnika I z 2001 ( bo nawet nie wiem czy u mnie radyjko właśnie jest na 2 din ) ?
wasyl masz może jakiś link podglądowy do swojej navi ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PavvlikA czy do OI jest jakaś dedykowana nawigacja (gps + radio), którą można zamontować tak jak na obrazku pokazał dylan80
Komentarz
-
Komentarz