Obsługa telefonu BT przez MFSW do obsługi radia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wyzy
    Classic
    • 2011
    • 5

gustlik77, jak do taxi to ja bym na Twoim miejscu brał nówkę. Sam sobie dotrzesz, będziesz użytkował, dbał itp. to pewnie Ci się odwdzięczy setkami tysięcy bezawaryjności .....

Ta z ogłoszenia niby fajna, prawie nowa ale nigdy nie wiesz co z nią wyprawiał poprzedni właściciel ....

I tak jeszcze napiszę coś przy okazaji. Jak byłem ostatnio w ASO na przeglądzie to miałem 3 h wolnego czasu i się kręciłem wokół salonu. Była tam demówka 1.4 tsi. Popatrzyłem na jej wydech - wyglądał dosłownie jakby jego końcowki zamoczyć w smole. Cały oblepiony jakąś smolistą substancją. U mnie nie ma czegoś takiego (i w innych 1.4 tsi też nie ma).

To autko musiało nieźle w dupę dostać ......
  • biqll
    Classic
    • 2010
    • 36

Witam,
    w ostatnim czasie zamontowałem moduł BT o symbolu 5P0 862 335 A. W odróżnieniu do problemów opisanych tutaj widzę już na maxidot książkę i mogę się po menu poruszać przyciskami w prawej manetce, przyciszać z kierownicy a podczas połączenia przychodzącego przełączać opcję odbioru/odrzucenia na maxidot przez klawisze zmiany utworu/stacji (pojedyncze strzałki) w kierownicy - ogólnie prawa strona przycisków kierownicy działa prawidłowo. Dodatkowo przycisk wyciszania z lewej strony po kodowaniu kierownicy na 0003042 działa jako wybieranie głosowe.

Według instrukcji występowały 2 rodzaje tej kierownicy - jedna do obsługi radia a druga do obsługi telefonu. Ja mam do obsługi radia z podwójnymi strzałkami.
    Nie działają jednak te podwojne strzałki do odbierania/odrzucania połączenia, które też powinny służyć do poruszania się po menu telefonu na maxidot.

Pytanie jest następujące - czy jest możliwe w ogóle połączenie dwóch rodzajów obsługi w mojej kierownicy? Czy ktoś ma podobną konfigurację?
    Nie chcę kupować nowej kierownicy - podobno jest możliwość wymienić tylko przyciski ale czy wtedy będę obsługiwał też radio?

Komentarz

Pracuję...