kod PIN do radia SYPHONY CD w Skoda Octavia Tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kaczucha8
    Classic
    • 2012
    • 2

Zamieszczone przez marektbg
    Zabić i zasypać wapnem to za mało. Te całe ASO i ich usługi i gwarancje to jedna wielka ściema :evil:
    Nam tak dwa lata temu Peugeota naprawiali - to półtorej roku wyszły podobne kwiatki i nas mieli w dupie - bo gwarancja na usługę to jeden rok a potem się bujaj.
    To nie do końca tak. Jeżeli na usługę otrzymałeś paragon fiskalny lub fakturę VAT-owską i jesteś osobą fizyczną, nie firmą, to niezależnie od gwarancji masz prawo do niezgodności towaru lub w tym przypadku usługi z umową, przez 2 lata. Chiba, że się mylę i usług to nie obejmuje, ale nie zaszkodzi spytać w federacji konsumenta.
  • hopeman
    Classic
    • 2010
    • 3

Witajcie!!!

Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu PIN do mojego radyjka. Problem wystąpił po długotrwałym odłączeniu akumulatora. Teraz woła jakiegoś PIN wyświetlając napis SAFE. Mam tylko naklejony na instrukcji kod na podstawie którego ponoć taki PIN można odzyskać.
    Bardzo proszę o pomoc.

Kod z instrukcji radia to : SKZAZ6C 1029644
    Początkujący Grzegorz

Komentarz

• maxpaynemm
      RS
      • 2008
      • 1764
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Obawiam się ze pomóc Ci może TYLKO ASO. No chyba że masz auto starsze niż 2004 rok to można na allegro poszukać kabelków dzięki którym podłączysz się do auta i z czytasz PIN.
      Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• rufus1777
        Rider
        • 2009
        • 639
        • Octavia III combi (5E5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • BKD 2.0 TDI 140 KM
        • DPCA 1.5 TSI 150 KM

hopeman a może masz komfortowe kodowanie radia ?
        Spróbuj najpierw włączyć zapłon a następnie dopiero radio, jeżeli będziesz mieć to kodowanie to radio samo się uruchomi
        Był - Czarny rodzinny szkodnik by rufus1777 - 155,7 KM/346,6 Nm

Jest - Octavia II 2.0 TDI by rufus1777

Komentarz

• hopeman
          Classic
          • 2010
          • 3

rufus1977 nie wiem czy mam komfortowe kodowanie radia. Po wlaczeni uzaplonu i pozniejszym wlaczeniu radia wyskakuje mi SAFE , w tej chwili juz z 2 bo kilka razy probowalem wprowadzac PIN na "pałe". POMOCY!!!
          Początkujący Grzegorz

Komentarz

Pracuję...