Ja się z chęcią do tematu podłacze ponieważ też niepokoji mnie moc mojego autka Przepływomierz i N75 są wymienione a turbine słysze może nie tak jak u mojego szfagra w AGR w środku auta ale jak drzwi otworze i dodam gazu to słysze że gwiżdze i ten gwizd powoli milknie. Powiedzcie mi jak najprościej sprawdzić czy ta turbinka jest dobra czy VAG COM to sprawdze jeśli tak to gdzie tego szukać. Dodam że olej dolewam tak z 300 ml 3500 tyś. a jak dodam gazu auto nie kopci a lekko ma taki jasny dymek ale może mi się wydaje. Autko smiga ze 160 km/h także niewiem czego się tu czepić. Ale mocy nie ma takiej jak u szfagra. PZDR
Nic nie kumam - podłaczenie prawidłowe radia O1
Zwiń
X
-
Nic nie kumam - podłaczenie prawidłowe radia O1
Więc tak mam zainstalowany CA wszystko ok radyjko clarion. I teraz objawy:
- jak mam włozony panel do radyjka to wszystko ok tzn wyciągam kluczyk , od razu zamki odskakują itd
- jak nie mam panelu załozonego na radiu to po wyjęciu kluczyka muszę czekać kilka sekund aż sie zamki odblokują. Ktoś pisał że to może uszkodzić układ komfortu.
Miał ktoś coś takiego ? Nie wiem co robić.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
-
-
Nie było.
Sam kiedyś poruszałem ten temat, ale od tamtego czasu dużo się zmieniło. Elektryk pozamieniał mi przewody w kostce iso. Koledzy w Mielcu podłaczyli mi radio. I jest tak jak w opisie. Po prostu nie wiem gdzie leży bład A wiele bym dał żeby sie dowiedzieć. Chętnie bym też zapłacił. :?http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez autorusNie było.
Sam kiedyś poruszałem ten temat, ale od tamtego czasu dużo się zmieniło. Elektryk pozamieniał mi przewody w kostce iso. Koledzy w Mielcu podłaczyli mi radio. I jest tak jak w opisie. Po prostu nie wiem gdzie leży bład A wiele bym dał żeby sie dowiedzieć. Chętnie bym też zapłacił. :?pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Dokładnie tak jak powiedziałeś zrobiłem. I w serwisie zrobili. Od mojego clarionka odchodziły dodatkowo dwa przewody od zciemniania wyświetlacza i od podnoszenia głośności wraz z prędkością. Zostały odpięte i wszystko działa ok.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Pozdrawiam , aby nie zaczynać nowego tematu spróbuje podpiąć mój problem do tego wątku.A mianowicie posiadam radio JVC (taki stary model jeszcze na kasety i ma możliwość podłączenia zmieniarki z bagażnika) ale nie w tym rzecz - chodzi oto ze do wczoraj gdy zapalałem zapłon radyjko zapalało się razem z kluczykiem i zapamiętywał stacje które wcześniej były ustawione ,a teraz zapalam silnik i nic nie gra muszę ręcznie włączyć radyjko ,a następnie ustawić stacje i taj w kółko jak wyłączę nie ma stacji i nie zapala się samoczynnie, chyba że zrobię to w ten sposób - zgaszę silnik i zaraz zapale go wtedy jest tak jak powinno być .. proszę wszystkich o jakieś podpowiedzi.Moja skoda to octavia rok 1999 sedan ,radio nie jest oryginalne 1,9 tdi
Komentarz
-
Komentarz