Zamieszczone przez innova
Radio Stream + nokia 5800
Zwiń
X
-
Radio Stream + nokia 5800
Witam czy ktos podlaczal do radia Stream nokie 5800 bede chcial ogladac filmy i sluchac muzyki
jaki kabelek bede potrzebowal ?
nie mam Aux w podlokietniku
znalazlem cos takiego 89zl
[ Dodano: Sro 29 Gru, 10 18:54 ]
Dziekuje koledze "Perfee" za swiateczny prezent w postaci kabelka AUX
Oto efekt prototypowy
nokia 5800 + STEAM
wykorzystam kabelek od noki to bedzie malo widoczny ..
Gra czysto rodzielczosc filmow i teledyskow z nokia 640x380
-
-
Witam,
Mam identyczne radio jak na fotu UP, i 2 problemy:
1. po właczeniu w radiu opcji phone, nie mogę się połączyć z samochodem czemu?
2. czy to radio jest wyposażone w "zmieniarke" na 6 cd?? Po włożeniu pierwszego krążka jak mam zrobić zeby połkną kolejne, skoro na wyświetlaczu jest jeszcze 5 wolnych pozycji.... A może to tylko ściema i nie da rady więcej wepchnąć jak to wygląda.. :evil:
Serdeczne dzięki...
Komentarz
-
-
Gdyby ktoś szukał zmieniarki + kabel, to mam taką do sprzedania - komplet za 330zł. Zmieniarkę (fabrycznie nowa) mam od ponad półtora roku i przez tyle czasu wożona w bagażniku, gdyż jakoś nigdy nie miałem czasu przeciągnąć kabla z bagażnika do radia, więc podłączona była dwa razy w sumie żeby sprawdzić jak działa.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckGdyby ktoś szukał zmieniarki + kabel, to mam taką do sprzedania - komplet za 330zł. Zmieniarkę (fabrycznie nowa) mam od ponad półtora roku i przez tyle czasu wożona w bagażniku, gdyż jakoś nigdy nie miałem czasu przeciągnąć kabla z bagażnika do radia, więc podłączona była dwa razy w sumie żeby sprawdzić jak działa.
Czy ta zmieniarka obsluguje plyty z mp3 ?
Komentarz
-
Komentarz