Stare poczciwe MFD ile teraz kosztuje ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

eaglemirek, Już się odwdzięcza. :yay:
    Zaczęła lepiej przyśpieszać, klima chłodzi po przejechaniu dosłownie 100m.
    Coś czuję, że dane w motostacie nieco pójdę w górę. :diabelski_usmiech
    Jakoś tak mam, że ciekawskie ze mnie stworzenie i jak wiem, że złożę coś z powrotem i nie zostanie mi żadna część, to biorę się do roboty. :szeroki_usmiech

Biszczu, Dziękuję.

Ciągle zastanawiam się, czy czasami nie było coś modzone, bo wg filmików które oglądam powinna przyśpieszać w ok 11s do 100, a przyśpiesza poniżej 10, przy czym jeszcze trochę da się urwać, bo bagażnik był pełny, klima "on" i kierował tata. :lol:
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Szperam po alledrogo i co znajduję to tylko pod OII ale pod OI nie mogę MFD namierzyć, zależy mi tylko na monitorze (nie wiem czy tam da się podać sygnał np. z przenośnego DVD) w każdym razie używać będę: albo nawi, albo monitor, albo kamera cofania. Dlatego nie szukam wodotrysków a atrakcyjnej ceny.
    www.prostetorodo.pl

Komentarz

• macherstudio
      RS
      S_OCP Member
      • 2008
      • 2378
      • Mitshibishi
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Mihau
      http://allegro.pl/skoda-fabia-octavia-navi-pl-menu-pl-lektor-gps-i1392586634.html

http://allegro.pl/skoda-auto-dx-i1381964488.html
      No i połamałem krzesełko z którego spadłem .... czy tam ktoś źle cenę wpisał ?

[ Dodano: Nie 02 Sty, 11 22:20 ]
      To już da się przeżyć .... ale ....

czy podłączę DVD zewnętrzne przenośne pod ten monitorek, wiem, że w drugą stronę nie da rady bo MFD nie czyta plików dvd itd. chodzi mi jednak o samo wyświetlenie na nim czegoś z DVD zewnętrznego oraz czy podłącze pod to kamerkę cofania ?

Ta nie ma mapy i aż o tyle tańsza czy to kwestia tylko podświetlania na czerwono tak zbiła cenę ?
      www.prostetorodo.pl

Komentarz

Pracuję...