Witam,. Jak w temacie. Jeżeli nieopacznie nie znalazłem odpowiedzi przepraszam.
Problem mam taki. Nagrywam "naw swoje potrzeby" płyty audio, których w samochodzie niestety nie mogę posłuchać. W instrukcji radia wyczytałem, że odtwarza płyty z zabezpieczeniem antypirackim. Znalazłem "obejście" i nagrywam w MP3. Może i wygodniejsze, bo zmieści się więcej utworów. Można tez pokombinować i stworzyć każda płytę jakoś tematycznie. Pytanie czysto ciekawskie. Czy jakbym chciał mieć CD audio zrobione przez siebie mogę jakoś top zrobić, czy nie?!. PS. W moim poprzednim, focusie takich problemów nie miałem i dlatego jestem ciekawy dlaczego skoda tak "postanowiła".
andrzej1962, mój STREAM odtwarza wszystko ( ori CD, CD na CDR, MP3 ), ale tylko z dobrych jakościowo płyt i nagrywanych z jak najmniejszą prędkością ( teraz to najczęściej x8 ).
Witam.
Ja mam podobny problem z czytaniem płyt audio cd.
Nagrałem muzykę w formacie audio na płytę Verbatima, prędkość zapisu też była niska.
Mimo tego po włożeniu do odtwarzacza wyskakuje mi napis: Read error.
Z ciekawości włożyłem płytę z kolędami, która jest oryginalna i tu z odczytem nie było problemu.
Proszę o poradę
Symbolu ani nazwy mojego odtwarzacza jeszcze nie rozwikłałem ponieważ mam instrukcję w języku belgijskim
a wygląda to radyjko tak: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=547
Komentarz