Amundsen (RNS310) kodowanie do MaxiDOT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • breaksmafija
    Classic
    • 2012
    • 10

wiem wiem sam napisałem że jest balon, ale za bardzo alternatywy nie widzę, bo 205/40 miałem w cuprze w 17stce więc teoretycznie więcej gumy i jeździło się strasznie chu****wo... wiem że wyglądało by super ale nie za wszelką cenę :wink:

takie no muszę powiedzieć że jak zobaczyłem zderzak s3 bez tablicy to odrazu wiedziałem że to Ty... super leży muszę przyznać :wink: na advent się wybierasz?

Trochę się ostatnio działo z autem więc jak się ogarnę to podsumuje co ostatnio grzebałem.
  • zamlynny
    Drive
    • 2011
    • 81

Witam
    Kupiłem na Alledrogo Amundsena do mojej Octavki. Radyjko gra super, jednak nie pokazuje mi nic na wyświetlaczu MaxiDOT. Dzwoniłem do serwisu, podobno muszą zmienić kodowanie pod to radio, ale chcą za to 95 zł. Uważam, że to troszkę sporo jak na dwa kliknięcia. Jako, że mam VAGa, mam prośbę, jeśli znacie kodowanie pod to radyjko podzielcie się ze mną :-).

Pozdrawiam
    Maciek

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

zamlynny, poczytaj temat RNSa
      trzeba pewenie zmienic kodowanie w gatewayu

a jakie masz mapy?
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• zamlynny
        Drive
        • 2011
        • 81

Wiem, że trzeba zmienić kodowanie, kwestia tylko na jakie? Przeanalizuje wątek z RNSem, tam jest co prawda 74 podstrony, ale jakoś może dam radę ;-).
        Mapy mam V1 oryginalne.

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez zamlynny
          Mapy mam V1 oryginalne
          nie wiesz czy to są takie same mapy jak do RNSa?
          kolega szuka do Yeti i sie pytał
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• zamlynny
            Drive
            • 2011
            • 81

Na 100% są to mapy pracujące w RNS310, Amundsen i jakiejś jeszcze nawigacji SEATa (nie pamiętam nazwy, ale mogę sprawić na opakowaniu). Moje urządzenie pochodzi bodajże ze Skody Yeti, ale mapy są wspólne. Co dziwne, to mimo to, że mapy są chyba dość stare (V1), to są naprawdę bardzo dokładne. Mieszkam na zadupiu gdzie AM i MM dopiero od bodajże roku, może dwóch ma numery ulic, a w tej mojej wersji są wszystkie.

Komentarz

Pracuję...