Witam, załączam swój wykres...
ROF1202T czy ROF7172
Zwiń
X
-
ROF1202T czy ROF7172
Witam,
przymierzam się do zamówienia navi od Chińczyków jadnak nie jestem pewien który model pasuje do nowej Octavii (jeszcze stoi w salonie).
Czy to jest ROF7172/7966 czy też może ROF1202T
Czy generalnie w Oktaviach 2kach czyli po 2004 roku jest tak że w modelach przed FL jest inna "dziura" na radio niz w modelach po FL ?
Będę wdzięczny za jakieś info bo jestem zakręcony, nie znam tego auta stąd moje wątpliwości.
-
-
Obydwa będą pasować na oko różnica jest taka, że do ROF7172/7966 będziesz potrzebować ramki (seryjnej) do bolero, a do ROF1202T będzie potrzebna ramka od nawigacji.
Zamieszczone przez acegisCzy generalnie w Oktaviach 2kach czyli po 2004 roku jest tak że w modelach przed FL jest inna "dziura" na radio niz w modelach po FL ?Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Bierz tego ROF1202T - wygląda prawie jak columbus. Ten ROF7172/7966 to bardziej zamiennik do octavii przed FL. Czy ten ROF7172/7966 ma w ogóle ekran dotykowy? Raczej nie wymienili tego w opisie.
Wypowiadam się tak tylko na podstawie zdjęć i opisu, nie znam w ogólew tych navi i nie mam z nimi doswiadczeń. Pytanie czy wszystko ci będzie ok działać z nimi - maxidot, climatronic, parktronic, wiesz z chinolami bywa różnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarwaBierz tego ROF1202T - wygląda prawie jak columbus. Ten ROF7172/7966 to bardziej zamiennik do octavii przed FL. Czy ten ROF7172/7966 ma w ogóle ekran dotykowy? Raczej nie wymienili tego w opisie.
Wypowiadam się tak tylko na podstawie zdjęć i opisu, nie znam w ogólew tych navi i nie mam z nimi doswiadczeń. Pytanie czy wszystko ci będzie ok działać z nimi - maxidot, climatronic, parktronic, wiesz z chinolami bywa różnie.
Miałem tylko wątpliwości jak jest z tymi wymiarami ale jak chodzi tylko o ramke to spoko.
Auto mam mieć po prostu bez radia to bedzie to co polecała pasowało.
A co radio od nich może a co nie to w sumie wyczytałem tu na forum w wątku z "Chińczykami" i w sumie nie jest żle. Sami Chinczycy potwierdzają że parktronic podobno działa ale i tak chce kamerke cofania domówić, climatronica nie będe miał ani także maxidota anie kierownicy z przyciskami więc nie będzie prblemu z tymi funkcjami.
Komentarz
-
Komentarz