OCPtaxi, www.sciemniam.pl 300 zł za kombi + dojazd z Nidzicy 70 zł jeżeli posiadasz garaż. Bez demontażu tapicerki.
Jak wyciagnac oryginalne radio O1
Zwiń
X
-
Kurrrrr......masakra męcze sie w huu... :evil: sprobuje wyciagnac ta polke to moja pierwsza skoda w vw i bmw jest o wiele latwiej wytargac oryginalne radio ach te pepiczki
[ Dodano: Sob 29 Sty, 11 15:29 ]
Napisz mi jeszcze gdzie ta polka trzyma bo nie chce nic polamac .
[ Dodano: Sob 29 Sty, 11 15:50 ]
udalo mi sie wyciagnac teraz mam inny problem podlaczylem kostki i radio gra tylko po przekreceniu kluczyka co musze zrobic zeby gralo bez kluczyka?Skoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Vojtek1,9tdi(...)
[ Dodano: Sob 29 Sty, 11 15:50 ]
udalo mi sie wyciagnac teraz mam inny problem podlaczylem kostki i radio gra tylko po przekreceniu kluczyka co musze zrobic zeby gralo bez kluczyka?
Jeden kabel odpowiada za podtrzymanie pamięci (tam zasilanie jest cały czas), drugi to zasilanie radia (zasilanie jest po przekręceniu kluczyka w stacyjce).
Musisz je zmostkować.
Komentarz
-
-
obydwa czerwone swieca na sale sprawdzalem miernikiem zmostkowalem juz probowalem wszelkich opcji i dalej tylko gra po przekreceniu stacyjki rece mi juz opadaja
[ Dodano: Sob 29 Sty, 11 17:04 ]
Ok Udalo sie zmostkowanie soltego z czerwonym pomoglo ALPINE na miejscu dzieki wszystkim za pomocSkoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente
Komentarz
-
Komentarz