MI czasami spada z obrotów przy dojeździe do skrzyżowania. Zatankowałem na orlenie i chwilowo przestało, ale dzisiaj widzę ze już znowu zaczyna. Byłem nawet u naszego forumowego mechanika Robekcool (pozdrawiam serdecznie ) ale akurat obroty nie spadały a błędów żadnych. Generalnie wszystko jest ok a jednak coś zawodzi
GSMII i wyswietlanie opisu dzwoniacego
Zwiń
X
-
hmm mnie zawsze pokazuje numer. Karte sim mam rowniez pusta i wszystkei kontakty w teleofonach. Ksiazka telefoniczna jest normalnie widoczna w maxi dot.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
1. jest jeden wpis, w aparacie wyswietla sie normalnie
2. numer nie jest zastrzezony
3. ksiazka przekopiowala sie ok, dla pewnosci jeszcze raz dzisiaj zrobilem kopie
4. numer jest w samochodzie na liscie szybkiego wybierania
5. nie wiem czy pkt. 4 nie jest przyczyna bo jak dzisiaj dzwonilem do osoby z listy szybkiego wybierania to jako opis bylo "Voicemail"
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
leff, a jakie są ostatnie 4,5 cyfr numeru? Czasem telefony ( może zestawy też ) nie identyfikują po pełnym numerze tylko po kilku ostatnich cyfrach. Może te końcówki są do siebie podobne ( w sensie z innym numerem ) i zestaw głupieje.
A ten numer masz na pierwszym miejscu w liście szybkiego wybierania?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
byl 2, pierwszy z definicji jest voicemail ale go chyba wywale :szeroki_usmiech
nie wiem czy sie powtarzaja, nie chce mi sie przegladac 400 numerow
edit
opis "voicemail" na numerze 1 jest na stale, sprobuje podpiac pod niego numer, moze przez to glupieje
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
Komentarz