Zamieszczone przez Maicroft
Adapter Aux-In do radia Stream
Zwiń
X
-
Kupowałem na allegro różne modele... Teraz mam taki: http://www.allegro.pl/item170217258_...mini_jack.html
Jest OK
Ale początkowo chciałem lepszej integracji z autem i szukałem adapterów z ładowaniem iPod'a. Jeden ściągnąłem nawet ze Stanów. Niestety, żaden z nich nie był wolny od wad. Wszystkie wprowadzały zakłócenia. Dlatego przestawiłem się na samo AUX-IN. I była to słuszna koncepcja. :szeroki_usmiechPerfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
No to pecha ma chyba bo widze że kupiłes kabelek w tej samej firmie co ja. Nie znam się, ale może to jest kwestia montażu i ekranowania.... może.
Pani w tej firmie była bardzo miła i pomogła mi kilk razy gdyż na początku przysłała mi nie ten kabel co trzeba. Obawiam się jednak (po tym co mam w ręku - mowa o kabelku) że jego wykonanie jest kiepskiej jakości. Poprostu ekranowanie w nim nie istnieje.
M
Komentarz
-
-
Ten niemiecki kabelek jest moim zdaniem naprawdę dobry. Może masz problem z podłączeniem masy. Słyszałem, że najwięcej problemów powstaje z powodu złego podłączenia masy... Najlepiej ją podłączyć do jakiegoś metalowego elementu w aucie, a nie do radia...Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz