[radio] Skoda Octavia 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • romcio
    Classic
    • 2012
    • 1

[radio] Skoda Octavia 1

Sprawdź czy czasem liście, pąki nie naleciały pod maskę i nie blokują dopływu powietrza.
    Jak auto parkuje pod drzewami to z czasem tego nalatuje i trzeba przeczyścić korytka pod wycieraczkami.
  • homerson
    Classic
    • 2011
    • 3

[radio] Skoda Octavia 1

Witam drodzy użytkownicy,
    szukając na google nie znalazłem odpowiedzi na pytanie które dręczy mnie od wczoraj.Mianowicie chodzi tu o radyjko które śmigało bez zarzutu aż tu nagle chcąc posłuchać radia wyświetlił się napis SAFE , gdy naciskam kolejno 1,2,3,4 pokazują się liczby.Domyślam się że chodzi tu o jakiś kod do radia ale nie jestem tego pewny i nie wiem o co do końca chodzi...Gdyby ktoś znał się na tym i miałby chwilę bardzo bym prosił o pomoc.
    Byłbym wdzięczny

Pozdrawiam

:confused

Komentarz

• disconec7
      Drive
      • 2011
      • 40

Radio posiada blokadę.. po odłączeniu prądu do radia resetuje się i trzeba wbić kod.. ja moze to być standardowy ko ale tego musisz poszukać gdyż wiem tylko tyle..

próbuj rózne kombinacje.. np. 0000 i potem trzeba jakis przycisk trzymac..

zapodaj jakie to radyjko a bedzie można lepiej coś wymyśleć

Pozdro.
      Na świecie są 2 rzeczy, na które można patrzeć bez końca: Zachód Słońca i parkującą kobietę

Komentarz

• rufus1777
        Rider
        • 2009
        • 639
        • Octavia III combi (5E5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • BKD 2.0 TDI 140 KM
        • DPCA 1.5 TSI 150 KM

Jeżeli masz symphony od początku w aucie to może masz i komfortowe kodowanie radia,
        Spróbuj najpierw włączyć zapłon a następnie dopiero radio, jeżeli będziesz mieć to kodowanie to radio samo się uruchomi po chwili
        Był - Czarny rodzinny szkodnik by rufus1777 - 155,7 KM/346,6 Nm

Jest - Octavia II 2.0 TDI by rufus1777

Komentarz

• homerson
          Classic
          • 2011
          • 3

@up nie działa
          A radyjko to standardowe radio ze Skody Octavii :/

Komentarz

• disconec7
            Drive
            • 2011
            • 40

naklejka z PINem jest (powinna być) w instrukcji obsługi radia. Jeśli nie ma to zawsze możesz zadzwonić do starego posiadacza Autka. pod warunkiem że masz telefonik

Jak ustawiałem kodzik do radia to używałem nr. z rejstracji by nie zapomnieć.. tak na marginesie.. próbuj różnych kombinacji.
            Na świecie są 2 rzeczy, na które można patrzeć bez końca: Zachód Słońca i parkującą kobietę

Komentarz

• homerson
              Classic
              • 2011
              • 3

Problem rozwiązany.Jeśli ktoś ma taki sam problem :
              Wyciągnąłem radio i była naklejka na nim z kodem , warto sprawdzić pozdrawiam i dzięki za pomoc! :szeroki_usmiech

Komentarz

• suchy
                Rider
                • 2009
                • 682

Zamieszczone przez homerson
                warto sprawdzić
                i przekleić do instrukcji obsługi :wink:
                Było, minęło:
                RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.

Komentarz

Pracuję...