Zamieszczone przez karolz
[caraudio] PRZENIESIONE radio CLARION
Zwiń
X
-
[caraudio] PRZENIESIONE radio CLARION
leff -> z niecierpliwością czekam na efekty, też zamierzam wymienić podświetlenie fabryczne na zgodne z radioodtwarzaczem
Alpinki mają zielone i..czerwone.. podświetlenie)
przeniesione przez dede_adam z powodu zmiany tematu...mozna tu kontynuowac czy to dobry model radia k
-
-
Zamieszczone przez arci9leff -> z niecierpliwością czekam na efekty, też zamierzam wymienić podświetlenie fabryczne na zgodne z radioodtwarzaczem
Alpinki mają zielone i..czerwone.. podświetlenie)
pozostałe nie stanowią dla niego konkurencji :twisted:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
yyyy serio?? ALPINE 7909L przeciez to za ciekawe nie jest...rozumiem ze jaja sobie robisz
jeszcze chyba z końcówką 7905 i chyba 4ale się mogę mylić, nie którzy specjalnie ze stanów je ściągają... :shock: :lol:
P.S.
Nexus - ruszałeś coś w temacie metalowych kołnierzy pod głośniki?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9P.S.
Nexus - ruszałeś coś w temacie metalowych kołnierzy pod głośniki?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dede_adamyyyy serio?? ALPINE 7909L przeciez to za ciekawe nie jest...rozumiem ze jaja sobie robisz :roll:
Nowe modele i serie jak F1 Status to sa fajerwerki na dobre 21 wieku. Oczywiscie jest to sprzet najwyzszej klasy jesli chodzi o jakosc dzwieku ale tez cena mowi sama za siebie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dede_adamyyyy serio?? ALPINE 7909L przeciez to za ciekawe nie jest...rozumiem ze jaja sobie robisz :roll:
chociaż ze względu na design skłaniałbym się bardziej ku Clarionowi DRX9255 :szeroki_usmiech
DRX 9255With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dede_adamnie rozumiem zabojczo ?? przeciez glosniki i wzacniacze czy suby tez chyba sa
potrzebne do zabojczej gry??
mam rozumiec ze jest mocne i samo nawet ze slabymi glosnikami dobrze gra?? :roll:
2. źródło dźwięku jest czasem traktowane po macoszemu, a jest to równorzędny element toru przetwarzania dźwięku :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Jak już ciągniemy temat radyjek....
Swego czasu szukając sprzętu CA, trafiłem do jednej z warszawskich firm CA(dla ułatwienia dodam że na Tarchominie)...
Miły Pan właściciel (jak sądze) zaprosił mnie po dłuższej dyskusji do odsłuchu w swoim aucie - było to mondeo kombi w którym grały oryginalne głośniki - nie było tam ani jedengo pieca , żadnych wygłuszeń,nic, poprosty fabryka...
Jedyny element to ..radio Rockforfostage ze starej serii(modelu nie znam)....hmm, muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem - co samych efektów, stereofonia i innych niuansów to może za mało czasu miałem żeby odsłuchać..ale basior był świetny...precyzyjny i naprawdę mocny - a przypomnę grało osiem głośników oryginalnych w mondeo...
Sam miałem mnóstwo różnego sprzętu w wielu autach, ale na pewno nie jestem melomanem , żeby jednoznacznie stwierdzić że dane radio np. danej marki aż mocno zauważalnie gra lepiej - aby zrobić odłsuchy , potrzebne było by ciągle te samo auto i ten sam sprzęt...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Sam miałem mnóstwo różnego sprzętu w wielu autach, ale na pewno nie jestem melomanem , żeby jednoznacznie stwierdzić że dane radio np. danej marki aż mocno zauważalnie gra lepiej - aby zrobić odłsuchy , potrzebne było by ciągle te samo auto i ten sam sprzęt...
:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez arci9Sam miałem mnóstwo różnego sprzętu w wielu autach, ale na pewno nie jestem melomanem , żeby jednoznacznie stwierdzić że dane radio np. danej marki aż mocno zauważalnie gra lepiej - aby zrobić odłsuchy , potrzebne było by ciągle te samo auto i ten sam sprzęt...
:diabelski_usmiech
Widzę na fotkach, że Ty swoje odsiedziałeś... k
naprawdę warto?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez arci9Sam miałem mnóstwo różnego sprzętu w wielu autach, ale na pewno nie jestem melomanem , żeby jednoznacznie stwierdzić że dane radio np. danej marki aż mocno zauważalnie gra lepiej - aby zrobić odłsuchy , potrzebne było by ciągle te samo auto i ten sam sprzęt...
:diabelski_usmiech
Widzę na fotkach, że Ty swoje odsiedziałeś... k
naprawdę warto?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz