BlackBerry 9780 Bold + zestaw samochodowy GSM II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zoggon
    Classic
    • 2012
    • 3

Zamieszczone przez sesik
    piramida, to czekam na wykres z hamowni, zobaczymy czy Ci da te 20% więcej mocy :diabelski_usmiech
    Damy radę :wink: na razie muszę znaleść warsztat który instaluje takie cuda i ogarnąć trochę temat, z tego co wyczytałem wtrysk gazu w proporciach 80% ON i 20% lpg następuje w dolot czyli tak samo jak metanol, lpg działa jak katalizator który pomaga wypalić resztki oleju napędowego.

[ Dodano: Sob 24 Wrz, 11 15:25 ]
    Wszstkie niezbędne informację dotyczące działania, budowy i samej instalacji:

[ Dodano: Sob 24 Wrz, 11 19:46 ]
    Właśnie się doczytałem że gaz nie jest podawany na biegu jałowym, podczas hamowania silnikiem i co najważniejsze podczas wysoich obrotów :!: A na tym mi najbardziej zależy :roll:
    Zapodaje teoretyczny przebieg mocy i momentu:
  • m421
    Classic
    • 2010
    • 4

Witam
    chciałbym kupić BB 9780 Bold. Zastanawiam się czy telefon będzie kompatybilny z zestawem samochodowym w OFLII (UHV High+ / GSM II) - tzw. pakiet biznes.
    Sprawdzałem listę telefonów kompatybilnych od producenta samochodu. Najwyższy model jaki znalazłem to Blackberry 9700 Bold 2 (AT&T) 5. 0. 0. 351.
    Natomiast BB 9780 ma OS w wersji 6.0.

Pytanie czy BB 9780 Bold będzie też działać ?

Komentarz

• leff
      Elegance
      • 2004
      • 862

a tego to Ci chyba nikt na razie nie powie bo poza torchem to 9780 to pierwszy na Polskim rynku RIM z OS6

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

Nie sądzę żeby świeższy OS był pozbawiony funkcji poprzedniego.
        Moim zdaniem będzie grało, najlepiej podbij do operatora u którego bierzesz tel. i sprawdź
        Swoją drogą to nie słyszałem żeby jakikolwiek telefon miał problem z GSMII

Komentarz

• akolo
          Drive
          • 2010
          • 71

No ja mam wlasnie BB 9780 od kilku dni i mam problem z zestawem GSM Premium.
          BB 9700 działało bez problemu a 9780 zestawia sie w trybie SAP, potem sie z niego rozlacza ( przy polaczaniu z zestawem samochodowym GSM nie pyta o PIN telefonu - dostep jest tylko do kontaktow i moge zobaczyc polaczenia jakie wykonywalem) - nie moge dzwonic.
          Gdy rozlacze polaczenie miedzy telefonem a zestawem GSM telefon nie potrafi przelaczyc sie na macierzysta siec GSM, pomaga jedynie wyciagniecie baterii i ponowne uruchomienie.

Moze nie wszyscy wiedza ale w trybie SAP funkcje telefonu przejumje zestaw GSM samochodu ( na telefonie wylacza sie polaczenie sieci komorkowej i telefon jest zablokowany. Mozna oczywiscie przerwac to polaczenie )

Ma ktos podony przypadek z nowym BB, ktory ma soft w wersji 6 ?

Komentarz

Pracuję...