Zamieszczone przez Zetor05
auto radio stream mp3
Zwiń
X
-
auto radio stream mp3
Tagi: Brak
-
-
auto radio stream mp3
witam,zakupilem dzis skode octavie2,2007r i ma na wyposazeniu radio stream mp3,z przednich slupkow wychodza mikrofony,wiec moje pytanie czy jest to zestaw glosnomowiacy??i czy moge polaczyc sie swoja nokia z radiem lub z zestawem glosnomowiacym przez bluetooth?????a jak nie to co mam dokupic zeby moc sie polaczyc.z gory dzieki za pomoc
-
-
To nie mikrofony, tylko zapewne czujki ultradźwiękowe od alarmu. Mikrofon jeśli jest fabryczny to znajduje się w obudowie lampki sufitowej.
Montaż fabrycznego zestawu to kupa kasy i roboty. Jeśli coś to tylko dokładka niefabrycznego ( Nokia, Parrot itp. )Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
auto radio stream
Muszę cię zmartwić te mikrofoniki jezeli wystają z dwoch stron słupków to raczej są to czujki alarmu ( jak coś ci sie rusza wew. ) Do streama niewiele podłączysz, to taki zwyklak ( żeby nie pow. zapchajdziura ) grac gra i nic wiecej. Ma ukryte fukncje, jak przycisniesz przycisk dłużej tak ze 30 sek to pokaże ci np jakośc sygnału radiowego i takie tam.Była gdzieś dyskusja na temat tajemniczego kabelka który emulował pracę zmieniarki i mogłeś podłaczyć pod to mp3. Jutro wieczorem powiem który to był przycisk. Pozdrówka i wielu wrażeń miłych z octavką.Marek0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002To nie mikrofony, tylko zapewne czujki ultradźwiękowe od alarmu. Mikrofon jeśli jest fabryczny to znajduje się w obudowie lampki sufitowej.
Montaż fabrycznego zestawu to kupa kasy i roboty. Jeśli coś to tylko dokładka niefabrycznego ( Nokia, Parrot itp. )Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002heretyk, robiłeś sam czy ktoś Ci zakładał?Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakA cały zestaw Nokia CK7W BT + Uchywt na telefon z ładowarką + antena na alledrogo można wyrwać za nieco ponad 100 zł ...... I IMO jest lepszy jakościowo od fabrycznego.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
heretyk, kolega pytał o Stream MP3 o on nie robi nic poza wyświetleniem napisu PHONE i wyciszeniem muzyki. Nie wiadomo czy kolega ma w ogóle MF i Maxidot-a więc ...
Dodatkowo kolega sam sobie tego raczej nie założy czyli ori montaż ( mikrofon, radio, CAN-y, srany, itp.. ) + programowanie, to elektryk weźmie pewnie ze 300-350 pln. Może się też okazać, że są problemy ze współpracą z Gateway-em, bo nie ta wersja i nie obsługuje BT itp.
Nie mówię, że ori to zło, bo teraz mam GSM II + Bolero i jest zajebiście i duuuużo przyjemniej niż z CK-15W, ale nie popadajmy w skrajności. Wsadzenie 200 pln ( CK-7W + jakaś 100 pln za montaż u byle elektryka ) a 700-800 pln to jednak różnica.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Osobisice uwazam ze samo zalozenie to niewiele wieksza robota anizeli przy zakladaniu nieoryginalnych zestawow. Zwlaszcza jak zakupi sie na ebay wiazke plug and play. Wtedy trzeba podlaczyc tylko CAN. Reszta to juz tylko dwie wtyczki.
Zdaje sobie sprawe ze moja cena 300 PLN to wersja optymistyczna. Trzeba wiedziec ktore centralki co obsluguja, trzeba miec VCDS itp. Podejzewam ze montaz w ASO to pewnie koszt 3k PLN. Gdyby sie chcialo kupic gotowy zestaw z alledrogo to jest to tez koszt w granicach tysiaca zlotych. Ja mialem czas i sobie wyszukiwalem po pieniadzach, osobno rekina, osobno kable antenowe, osobno wiazki...
Sek w tym ze ja sie z Toba kowal 2002 w zupelnosci zgadzam. NIE ZGADZAM sie natomiast z oolsztyniak.
Dla mnie montaze alarmow przez dilerow to tez porazka. Wszedzie przy zakupie samochodu oferowano mi alarm free. Ja za kazdym zrazem mowilem ze niezycze sobie takiego druciarstwa w swoim samochodzie. Na co wszyscy robili wielkie oczy i mowili- ale jak to? NIE chce pan alarmu i to jeszcze za darmo?!? Ja nie lubie polsrodkow, wiem to tez zboczenie, ale na forum jest nas kilku np. kross12
Jednak bardzo prosze nie piszcie herezji ze ten zestaw bluetooth jest gorszy jakosciowo od cark. Ma swoje ogranicznia, nie jest idelany, ale tez napewno nie jest zly... Dla mnie integracja z reszta samochodu jest warta tych kilkset zlotych doplaty... A teraz skonczmy ta dyskusje, bo sie robi OTZostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez kowal 2002Dodatkowo kolega sam sobie tego raczej nie założy czyli ori montaż ( mikrofon, radio, CAN-y, srany, itp.. ) + programowanie, to elektryk weźmie pewnie ze 300-350 pln.
Zamieszczone przez heretykJa nie lubie polsrodkow, wiem to tez zboczenie, ale na forum jest nas kilku np. kross12
Komentarz
-
Można taki półśrodek zastosować:
Ale to rzeczywiście pół środek, jest to nieoryginalne rozwiązanie symulujące oryginalną zmieniarkę, trzeba się bawić we wrzucanie plików muzycznych w katalogi CD1, CD2, itp. Jakoś to gra. Nic nie zrobisz jak chcesz po oryginalne, tak jak z fabryki. Modułu Media in do tego nie podłączysz.
Jeżeli na twoim radiu pisze MP3 to odtwarzacz czyta MP3 z płyt CD, nawet wielokrotnego nagrywania, jest to tez dobre rozwiązanie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ale_jak_toodgrzebieda sie cos dokupic do tego radia, zeby podlaczac pendrive z mp3?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Arek80, zdejmujesz 4x zaslepkę z frontu radia , odkrecasz 4 śrubki- torx albo krzyżak w zalezności czy ktoś coś modził i ...... wyciągasz :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arek80Nic tam nie można podłączyć
możesz podłączyć np zmieniarkę, ale wzmaka już nie(trzeba kombinować)
Zamieszczone przez Arek80inne nie będzie współpracowało z wyświetlaczem przy zegarachprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz