odpusc sobie , to pseudo MT. Specjalizacja OPEL ponadto. Nie widzialem u nich zadnego auta z grupy VW.
Glosniki w kombi
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Glosniki w kombi
hej
Macie moze jakis pomysl jak zamocowac dobre glosniki w Octavii kombi?
pozdrawiam
-
Komentarz
-
Artur, poszukaj a znajdzies.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Artur, jesteś z zawiercia jesli tak to wpadnij na spota w środe to sie dowiesz jak to zrobić i posłuchasz a na forum znadziesz wszystko co cie interesuje
Komentarz
-
hej djczas
no jestem z Zawiercia ale (tym)czasowo tam nie mieszkam - to dluga historia. pytam o glosniki bo ze mojego poprzedniego autka zostawilem sobie moje raczej spore JBL'e ktore do mojej Octavi nigdzie nie przypasuja. Z drugiej strony glosniki ktore mam teraz w aucie to raczej nie to co mnie zadawala. tak wiec - chcialbym cos udoskonalic i moze wykorzystac stare glosniki. dlatego wlasnie pytalem czy nie da sie ich jakos z tylu... inne propozycji tez chetnie wyslucham
pozdrawiam
Komentarz
-
ja myslalem o zaozeniu glosniczkow w kombi w tych odpinanych "zaslepkach" przez ktore sie mozna dostac do swiatel, tylko wczesniej jakas plyte do tego przykrecic/wkleic zeby usztywnic konstrukcje tej "oslony"octavia 2001 1,9 TDI kombi elegance
Komentarz
-
hugojugo
ad:
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
wklejalem i klikalem ale nie ruszylo. teraz ruszylo - cuda, zywe cuda...
spotkanie w Katowicach powiadacie... napiszcie mi o czym bylo bo to 1200km ode mnie...
pozdrawiam i udanego spotkania
Komentarz
-
Komentarz
-
A chyba chodzi o to, zeby muzyke slyszec samemu.
Komentarz