No to jedziemy.
Radio do O2 FL
Zwiń
X
-
Radio do O2 FL
Witam,
Zamowilem sobie Octavie 2 FL tylko zgrezygnowalem z radia bo bardzo chce miec bolero a chcieli za nie 3500 zl. Na allegro mozna kupic spokojnie duzo taniej a przy okazji duzo bardziej podoba mi sie bolero z superba II. W zwiazku z tym mam pytanie co musze kupic/zmienic zebym mogl zalozyc bolero z superba II (jesli nie podejdzie z superba to co trzeba kupic zeby zalozyc z O2 FL)? Chcialem sobie juz wczesniej kupic wszystko zeby po odbiorze podjechac i zalozyc radio.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
-
-
kross12
-
micho_m, jesli z superba to do tego ramke od columbusa - jednak to superbowe z MY2011 nie podejdzie ( to z napisem Passenger AIRBAG )Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Czyli jak bede chcial zalozyc bolero z O2 FL to nie musze kupic zadnej ramki itd? Jesli tak to swietnie.
A z superba chodzi mi o radio takie jak w tym linku, tylko bez navi http://otomoto.pl/skoda-superb-3-6-f...C16459147.html Wtedy musze dokupic ramke do Columbusa, tak?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
kross12
micho_m,zamiast użyć szukajki, zadajesz pytania na które odpowiedzi kilkukrotnie padły na forum. Poza tym Misiek napisał co i jak, trzeba Ci narysować?
Komentarz
-
Mam jeszcze jedno pytanko. Kupilem juz bolero i jak ogladalem je od tylu to zobaczylem ze ma taki podwojny wtyk anteny. Ja bede mial jedna antene w aucie. Wtyczka bedzie podwojna czy pojedyncza i musze dokupic jeszcze jakas przejsciowke? Pytam bo chce pojechac po auto juz z radiem zeby je zamontowac i uruchomic parktronic na radiu od razu i nie chce zeby czegos mi brakowalo.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Ale ja zamowilem bez radia i musza mi to vagiem wlaczyc chyba.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
kross12
micho_m, powinno śmigać kodowania, przynajmniej u mnie tak było
Co do anteny, to nie potrzebujesz żadnej przejściówki. Szkoda na to kasy, jak koniecznie chcesz to mogę Ci sprzedać moją
Komentarz
-
Ok dzieki. Z tym kodowaniem to zobacze na miejscu bo radio i tak biore ze soba i na miejscu niech montuja. Najbardziej mnie interesowala ta przejsciowka. Jesli da sie bez niej podlaczyc pojedyncza antene to nic nie kupuje. Jak to mowia nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmuBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez micho_mJak to mowia nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez micho_mJak to mowia nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmuBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
kross12
micho_m, nie czaruj, wymień radio. Jak coś nie będzie działało to podbijesz na spota żeby ktoś Ci zakodował i tyle.
Komentarz
-
Heh, no macie 3 czy 4 posty nizej ze na "niefabrycznym" swingu nie dzialalo wyswietlanie parktronica, link --> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=44058 Myslalem ze w bolero jest identico.
Zamieszczone przez kross12nie czaruj, wymień radio
Poza tym mnie interesowala najbardziej antena, parktronickiem zajme sie jak nie bedzie dzialal.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
Komentarz