Witam !
W mojej skodzie octavi II mam radio bez mp3, w takim razie w jakim formacie nagrac piosenki,jakim programem i czy to moze byc po prostu plyta z danymi czy audio.
A jakis dobry program zebym mogl sobie to przekonwertować ?Bo wiekszoci program nie mozna na audio tylko wav wma itp. chyba ze to ktorys poprawny i bedzie dzialal a ja o tym nie wiem I nagrywać przez nero czy tez jakis inny program polecacie ?
Zaraz zaraz , przeciez jak mam piosenke w mp3 i nagram wezme w nero opcje utworz audio CD to nagra mi i tak mp3 czy się mylę? Nie trzeba wczesniej innym programem przekonwertowac z mp3 na inny format ? I dopiero nagrać na płytę ?
djczas, specjalnie dla ciebie nagrałem płyte w formacie wav i wrzuciłem do starej mini wieży (która nie odtwarza mp3,wma) i jakoś gra nie zmienia to faktu, ze miałes racje z formatem audio cd
W nero , biorę utworz audio CD i chcę nagrac i pisze nieobslugiwany format plikow.
a opisz dokładnie krok po kroku, co i jak robisz.
Nero z całą pewnością potrafi utworzyć audio CD z formatu plików WAV i MP3.
Czyli - m.in. - jakie pliki dodajesz.
Po prostu biore utworz audio CD , dodaj wybieram piosenki daje ok i wyskakuje blad : nieobslugiwany format plikow. Jutro sproboje innym programem nagrać zobacze
Problem rozwiązany , przekonwertowałem na wav i nagralem innym program audi CD i gra az miło ale jednak czuć tą różnice między mp3 a wav
Po prostu biore utworz audio CD , dodaj wybieram piosenki daje ok i wyskakuje blad : nieobslugiwany format plikow. Jutro sproboje innym programem nagrać zobacze
jaki wav?!
kurde większość programów do nagrywania ma funkcje cd-audio i konwertuje "w locie" przed nagraniem. Musisz tylko zaznaczyć, że chcesz nagrywać "cd-audio" a nie "data" przed nagraniem.
ja korzystam z deepburner, zainstaluj i nagrywaj od razu z mp3 na audio.
[ Dodano: Sob 16 Kwi, 11 15:24 ]
a najlepszym rozwiązaniem byłoby jakby radyjko miało wejście aux i podłączenie przenośnego mp3 do tego poprostu, żeby nie zgrywać masy płyt audio. Ja tak mam w navi skodowskiej. Tylko nie wiem czy Twoje radyjo takie wejście ma.
Komentarz