Tak, tylko VAG.
instalacja radia
Zwiń
X
-
instalacja radia
Mam dosyc prosty problem, zmienilem radio, stare wyjalem, nowa ramka zamontowana, kiedy podpinam nowe radio to za nic w swiecie nie moge go wlozyc w nowa ramke bo nie moge wlozyc radia do konca, podejrzewam ze przewody troche blokuja - jest ich tam calkiem sporo.
Meczylem sie z tym dzisiaj troche kombinowalem, ale i tak radio wystaje i nie chce wejsc.
Jakies rady?:: O1 AXR Kombi
-
-
Wykrecic schowek i patrzec co blokuje i ewentualnie jak nie da sie przewodow przesunac to wyciac ten plastik, ktory wyglada na nie potrzebny - byle nie nadciac kanalu powietrza na szybe
Aha jak zmieniasz z ori radia na jakies inne to masa nie bedzie pasowac bo ori radio ma ja gdzie indziej we wtyczce.
Komentarz
-
-
Dzieki :-)
Zamieszczone przez MaicroftAha jak zmieniasz z ori radia na jakies inne to masa nie bedzie pasowac bo ori radio ma ja gdzie indziej we wtyczce.
Pomecze sie z tym jeszcze jutro a jak nie to zajade juz chyba do jakiegos warsztatu w sobote - mam nadzieje ze ze mnie nie zedra za taki banal :twisted::: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWykrecic schowek i patrzec co blokuje:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Pulse, no jak to "wystaje leciutko z jednej strony" ?? Musi się schować. wierzę, że tam jest miejsca tyle co kot napłakał, ale da się tam zrobić taki misz masz z kabelkami, że musi się schować. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie wq(*&*(&^( takie szczegóły własnie jak wystające cos z jednej strony, czego niby nie widać. Pobaw się jeszcze trochę, i zrób to porządnie :wink: .Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
Komentarz