Kamera śmiga i lewy fotochrom już też :-) Wkrótce zdjęcia.
Wprowadzenie kodu w radiu Audience ?
Zwiń
X
-
Wprowadzenie kodu w radiu Audience ?
Witam
nabyłem radyjko Audience, ma do niego kod, jednak nie mogę go wprowadzić tzn. po podłączeniu radia pojawia się jedynie napis "safe" i nie wiem jak przejść do wpisania kodu. Kolejne pytanko to czy do zatwierdzenia kodu służy środkowy przycisk po prawej stronie?
Z góry wielkie dzięki za wszelaką pomoc !!!
-
-
Niestety radyjko po 9 godz. bezczynności nadal nie chcę się uruchomić. W instrukcji napisano, aby nacisnąć klawisze "preset buttons" żeby przejść do wpisania kodu - które to są klawisze, bo moje kombinacje już się wyczerpały.
Mimo pozostawienia radia włączonego - nie pyta o kod, niestety !
Komentarz
-
-
Wnioskuje, że korzystasz z angielskiej instrukcji, ale źle ją rozumiesz:
Procedure for entering the security code:
Switch on the ignition and then switch on the radio. The display shows SAFE and then 0000. Press preset buttons 12 to enter the code. Check the code for correctness and then press button 6 }.
Wrong code
If yo.u make mistake when entering the code, yo.u can try again. Third entry of wrong code will block the controls from operation for 1 hour.
Czyli:
1.Przekręć kluczyk i włącz radio.
2.Zobaczysz napis SAFE a potem 0000. WTEDY masz użyć klawiszy "Preset" do wprowadzenia cyfr.
3. Po błędnym wprowadzeniu kodu 3x radio zostanie zablokowane na 1h
Wniosek:
Przekręć kluczyk w samochodzie, włącz radio, żeby pokazał się przycisk SAFE i poczekaj godzinę.
Komentarz
-
Komentarz