i nastepna biała! ale fajne wozidło... niezawodnosci zycze i powodzenia w modach
JVC KW-AVX830 2din warto?
Zwiń
X
-
JVC KW-AVX830 2din warto?
Witam, jestem zainteresowany zakupem tego radyjka, miał ktoś może do czynienia z car audio firmy JVC? Może forumowi specjaliści się wypowiedzą...Załączone plikiW zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
-
-
Witam,
W moim obecnym wehikule mam pięcioletnie radyjko JVC, wcześniej na jego miejscu był Sony z serii X-plod (czy jakoś tak). Po pierwszej awarii soniacza (jakiś tydzień po kupieniu go + wkurzało mnie, że często przerywał odtwarzanie na wybojach) zażądałem wymiany na owego JVC. Jestem z niego bardzo zadowolony, świetny mechanizm antywstrząsowy, całkiem spore możliwości konfiguracji, intuicyjna obsługa no i nadal fajnie gra (choć żaden ze mnie meloman). Siostra m nowszą wersję mojego radyjka z portem USB i też sobie chwali.
O modelu, nad którym się zastanawiasz nie mogę nic powiedzieć ale generalnie o JVC jako producencie taniego i dobrego car audio mogę powiedzieć tylko dobre rzeczy.
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Radio 2 DIN JVC KW-AVX 810
Witam, ja mam u siebie model KW-AVX 810, parę funkcji brakuje mi do 830 ale nie narzekam. To już druga moja 810, pierwszą wyciągnęli mi w Krakowie pod koniec stycznia. Po tym zajściu poprawiłem montaż, tj. kieszeń jest przynitowana do wnęki kokpitu środkowego, uchwyty mocujące przy radiu przesunąłem do przodu tak że radio weszło w głąb o jakieś przynajmniej 15mm, bo przy oryginalnym montażu panel wystawał zwłaszcza gdy się go jeszcze odchyliło do 3tilt, a żeby je utopić czy nie to i tak wyciąłem z tyłu całą tylną ściankę kokpitu żeby ładnie się układały kable. Ramkę wymieniłem na uniwersalną przy tej konfiguracji. Panel radził bym zabierać zawsze ze sobą choć to duża cegła, ja schowałem go do schowka i już mieli kpl. A podstawa wszystkiego to autoalarm dobrej firmy który już MAM.
Dlatego jeśli nie liczysz się z kasą to polecam w 100%, a jeśli się liczysz to albo go kup i myśl cały czas czy jeszcze go masz w samochodzie albo kup używkę nawet z niższych modeli JVC o podobnych funkcjach.Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Komentarz
-
-
Ja miałem/mam JVC KW-NX700 radyjko wręcz idealne, gdyby mi się nie trafiło w dobrej cenie inne radio, bardziej pasujące do O2 to pewnie bym miał JVC jeszcze długo a tak niestety muszę sprzedaćBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
JVC KW-AVX 810
cześć sesik, mam pytanko co do twojego JVC KW-NX700, w tym modelu ponoć dało się zmienić podświetlenie przycisków między zielonym a czerwonym czy coś takiego, a druga ważna sprawa to własna tapeta, kiedyś jakiś gość mi powiedział że w 810 też się da ale jeszcze nie doszłem jak, jak to się robi w nx 7000 chyba że masz polską instrukcję. Proszę o pomoc z tym podświetleniem bo już kupiłem czerwone ledy smd i dał bym plamę jak by się dało zmienić kolor w menu, no i z tą tapeta jak ty to robisz bo w opcjach na allegro widziałem że masz taką możliwość, dzięki.Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Komentarz
-
Komentarz