No i jestem po naprawie. Koszt to "normalnie" 300zł za montaż/demontaż/naprawę przekładni + 80zł za zbieżność (jeśli potrzebna). Ja musiałem dopłacić 100zł, bo miałem skorodowaną listwę i trzeba ją było dokładnie zeszlifować (tak zeznał mechanik). Nie wiem w jakim stanie była moja przekładnia i co dokładnie było robione (niestety, nie patrzyłem na ten etap), ale całkowity koszt naprawy wydaje się być bardzo atrakcyjny. Jak narazie mam absolutną ciszę i żadnych (nawet minimalnych) luzów. Poniżej namiary:
Wołomin, Armii Krajowej 85A, (022) 787-13-57 (warsztat p. Błoński)
Aha, przekładnię u tego człowieka naprawiał też mój znajomy w Smarcie i jak narazie on także jest zadowlony, a zapłacił jeszcze mniej niż ja. No i sam warsztat znany jest w środowisku warszawskich taksówkarzy - a to chyba stosunkowo dobra rekomendacja...
Wołomin, Armii Krajowej 85A, (022) 787-13-57 (warsztat p. Błoński)
Aha, przekładnię u tego człowieka naprawiał też mój znajomy w Smarcie i jak narazie on także jest zadowlony, a zapłacił jeszcze mniej niż ja. No i sam warsztat znany jest w środowisku warszawskich taksówkarzy - a to chyba stosunkowo dobra rekomendacja...
Komentarz