Jakie to radio???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xmefo
    Classic
    • 2012
    • 4

Jakie to radio???

Big,
    jak podchodzi ładna dziewczyna to ZAWSZE wpuszczam,

w pozostałych przypadkach kieruje się sytuacją tj. np.:
    - czy ktoś mi siedzi na ogonie?
    - czy jestem ostatnim autem i jak szybciutko przejadę to sobie pieszy przejdzie
    - czy pieszy się nie śpieszy np. na autobus
    itp...
    a tak poza tym to zawsze staram się uważać na przystanki autobusowe i tramwajowe, przejścia dla pieszych przez dwa pasy okolice szkół, drogi wewn. itp
  • blekitny
    Classic
    • 2011
    • 6

Jakie to radio???

Witam mam wielka prośbę zakupiłem takie oto radio :

Radio

na radyjku nie ma oznaczeń jaka jest to firma jaki model itd. jest to zapewne jakiś chińczyk lecz fajnie wygląda i fajnie gra, lecz ciekawi mnie jak można ewentualnie zmienić soft w radio gdyż znalazłem w necie bardzo podobne radyjko przód jest identyczny:

Radio 2

lecz na tym radiu XBS jest inne menu w tym XBS jest jak widać niebieskie a ja mam jakieś szare i zastanawiałem sie czy idzie zmienić na coś innego, a jesli to te same radia to może można nowy soft wgrać. I jeszcze jedno pytanko w tym XBS jest mowa o jakimś napędzie wirtualnym co to takiego bo jesli to to samo radio to ja nie umiem go jakoś odpalić.

Komentarz

• briano
      Ambiente
      • 2011
      • 178

Re: Jakie to radio???

Tzn to jest podróbka oryginalnej skodowsko-vw RNS 510, cytuje co napisane w aukcji "Design wzorowany na oryginalnym RNS 510" czyli pewnie chiński odpowiednik. Poszukaj jakiegoś dobrego forum navi napewno ci kolesie podpowiedzą. U nas raczej bazujemy na oryginałach.
      Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz

Komentarz

• zwolin
        Rider
        • 2010
        • 656

blekitny, Porównaj opisy. To zupełnie inne urządzenia. Tylko plastik podobny.
        Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
        O II Tour Combi 1.6
        Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• blekitny
          Classic
          • 2011
          • 6

Znalazłem takie samo radio tak samo wyglądajęce z zewnątrz jak i w menu jest inentyczne po zdjęciach sądząc:

Radio

Napisałem do sprzedającego i ponć te radyjka się to : Waywell WD6050
          Także nazwe już niby znam a znacie jakieś forum lub stronkę z takiego typu sprzętami zeby coś poczytać itd.??

Pozdrawiam.

Komentarz

• malina.67
            Classic
            • 2010
            • 1

witam, mam pytanie,potrzebuje pomocy a mianowice jakie Byście proponowali głośniki w rozsądnej cenie pod radio music system 411 do Octavii I , nie muszą one jakos bardzo głośno grać tylko dżwięk musi być czysty i dobry jakościowo, pozdrawiam

Komentarz

• Nexus6
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 4847
              • Volkswagen

malina.67, co to jest "rozsądna cena" ?
              dla jednego będzie to 500 PLN, a dla innego 2500 PLN :diabelski_usmiech

poza tym poszukaj w wątkach o nagłosnieniu O I - było niejednokrotnie 8)
              With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Pracuję...