[O1] Czy ktoś z Was obcinał lewarek biegów w 1,6 benzynce??
Takie było pytanie.Trzeba być kompletnym ignorantem,albo niespełna rozumu,aby zrozumieć to,jako pytanie o Poloneza.
Forum Octavii,zaznaczone O1 i idiotyczna odpowiedź o Poldku,ciągnięta przez kolejnych fachowcóófff.Może jakiś mod przeniesie to OT ,razem z moim postem do śmietnika.
Nie jestem ani ignorantem ani jak sugerujesz niespełna rozumu kolega zadał pytanie ja mu odpowiedziałem, że robiłem to w poldku i tyle. Nie wiem po kie licho drąży się temat. ja go zakończyłem bo w moim mniemaniu dla mnie jest on zakończony i nie podjełem w temacie dalszej dyskusji jednak nie mogę pozwolić sobie na takie uwagi ze strony szanownego rówieśnika :!:
Zresztą myślę ,że na forum skody nie psze się tylko o skodzie ale o przypadkach podobnych w innych samochodach no chyba, że i tu coś pokręciłem, niedoczytałem etc.
Ostatnio gdy moja Dziecinka czekała na sprzęgło to autko trochę rozdłubałem i zacząłem wygłuszać drzwi. Użyłem trochę maty dekarskiej ale doszedłem do wniosku, że chce lepsze granie i pojechałem po maty stp, kable stingera i celować będziemy w dlsa, mocala, morela. Szukam teraz DLS'a A5 albo dwóch A2 a o głśnikach to dls R6a. Co o tym myślicie? Prosze o każdą wypowiedź.
a jakie masz radio ? Warto, tak jak pisal poprzednik, dolozyc do glosnikow. Jak wygluszasz drzwi, to pomysl nad usztywnieniem otworow technologicznych.
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Na razie jest Clarion DXZ948RMP a za jakiś czas myślał będę o Pionku DEH-P88RS-II. Otwory technologiczne zamknę blachą aluminiową, którą już nawet dociąłem tylko pozostaje mi kwestia jej zamocowania. Myślałem o nitach albo o wkrętach i tych seryjnych kołkach plastikowych.
A jakie głośniki najbardziej polecacie? Zaznaczę, że słucham wszystkiego
nie ma glosnikow, ktore zagraja uniwersalnie. Najlepiej podjechac na spota i posluchac. Wpadnij na www.strefacaraudio.pl/ tam organizowane sa spoty. Na pewno bedzie okazja posluchania kilku furek. Moze Ci sie cos spodoba. Kwestia gustu, bo kazdy robi granie pod siebie. Jak bedziesz na Slasku, to daj znac. Moja fura tey jest do odsluchu, mimo, ye jesycye nie to...
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
nie ma glosnikow, ktore zagraja uniwersalnie. Najlepiej podjechac na spota i posluchac. Wpadnij na www.strefacaraudio.pl/ tam organizowane sa spoty. Na pewno bedzie okazja posluchania kilku furek. Moze Ci sie cos spodoba. Kwestia gustu, bo kazdy robi granie pod siebie. Jak bedziesz na Slasku, to daj znac. Moja fura tey jest do odsluchu, mimo, ye jesycye nie to...
Wybór na głośniki już padł Pochwalę się jutro bo już część zamontowałem Teraz powiedźcie mi jakie i gdzie kupić kable? Na przód będzie wzmacniacz max 350 RMS a Sub w okolicach 500 RMS. Jeśli możecie podać miejsce gdzie kupię coś porządnego ael żeby też nie zrujnowało mojego budżetu
Komentarz