GSM II jak wejsc w funkcje??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kamilekzab
    Classic
    • 2012
    • 2

Witam!
    Jak wszyscy wiemy ogloszono kryzys ogolnoeuropejski. Ja natomiast mam pytanie do Was: Czy odczuwacie jakieś skutki na swoim podworku, jakie są wasze prognozy na nowy rok?

Ja pracuje w projektowaniu dla budownictwa i powiem wam, że bryndza. Nie ma duzych tematów. Prognozuje zapaść w budownictwie po sylwestrze.
    Jak my nie zaprojektujemy to inni nie będa budowac

pozdrawiam
  • Mały78
    Classic
    • 2011
    • 35

Witam
    Mam problem mam w pamieci telefon ktorego juz nie uzywam, zmienilem na inny model i chcualbym ten stary wyrzucic z pamieci, tylko za nic niewiem jak, probowalem na rozne sposoby znalezc taka funkcje i nic, jak to zrobic ????

Z gory mowie ze nie mam mozliwosci podpiecia kabla, bo nie posiadam. pozdrawiam

Komentarz

Zamiast zakładać nowy temat, zajrzyj do instrukcji...albo pobaw się maxi-dotem.

Komentarz

• Mały78
        Classic
        • 2011
        • 35

Dzieki za pomoc, heh wiesz przeczytalbym instrukcje do auta ale niestety nie posiadam takiej w jezyku polskim no nic jutro pobawie znow maxidotem ale gdy wchodzilem tam w funkcje PHONE nie widzialem opcji DELETE PHONE. No nic sorki za zalozenie tematu. pozdrawiam. Mozna ten temat zlikwidowac.

Komentarz

• Darekgda
          Rider
          • 2010
          • 611

Mały78 sparuj nowy tel. 3 razy i będzie git ,pamięć ma 3 nr. tel.

[ Dodano: Nie 19 Cze, 11 21:55 ]
          Sorki , 2 razy sparuj jakiś numer a za 3-cim ten który chcesz mieć , teraz chyba o.k

Komentarz

Mały78, instrukcje znajdziesz na stronie Skody - kto by pomyślał....
            Tak z głowy, sparujesz telefon, wchodzisz w maxi-dot>>PHONE>SETTING lub BT (nie pamiętam) >> USERS >> wybierasz profil i usuwasz - spójrz to takie proste.....

Komentarz

Pracuję...