Chciałem tylko poinformować osoby z Trójmiasta chętne na Ogólnopolski Zlot 2012, że można (i trzeba do przyszłego tygodnia) wpłacać już zaliczkę w wysokości 50zł - warto się pospieszyć
Witam mam pytanie, czy ktoś z was nie orientuje się może co potrzeba, albo gdzie moge dostać "adapter" do OI z multimedialną kierownicą ale nie mam seryjnego radnia no i kupa... niestety nie działa.
Będe bardzo wdzięczny za jakieś info, co gdzie no i nie ukrywam za ile radio LGls500
Z adapterem współpracującym z LG będzie problem... Kenwood, Pioneer, JVC, Clarion, Blaupunkt, Alpine - większego problemu nie ma. Ale LG... Zresztą sprawdź sam:
dzięki wielkie, kurde a wiesz, pytałem czy jest przystosowane do tego żeby podpiąć pod kierownice, to tak jasne no i kurcze nie jest...... widze żę chyba będzie lipa, jakby ktoś jednak znał jakiś myk to bardzo prosze o info
whisper18, niestety to co podali Ci koledzy dotyczy O2, w O1 nie jest tak łatwo;
słyszałem że jeden z kolegów z pomorskiego rozwiązał kiedyś problem sterowania niefirmowym radiem z kierownicy w O1
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Można samemu stworzyć "prosty" adapter, składający się właściwie z 4-5 rezystorów o odpowiednich wartościach. Wartości można obliczyć, korzystając z potencjometru podpinanego w ramach testów do instalacji sterowania z kiery. Warunek - radyjko musi posiadać odpowiednie gniazdo - musi być przystosowane do instalacji sterowania zewnętrznego.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Można samemu stworzyć "prosty" adapter, składający się właściwie z 4-5 rezystorów o odpowiednich wartościach. Wartości można obliczyć, korzystając z potencjometru podpinanego w ramach testów do instalacji sterowania z kiery. Warunek - radyjko musi posiadać odpowiednie gniazdo - musi być przystosowane do instalacji sterowania zewnętrznego.
dokładnie tak, przrobić trzeba moduł w kierownicy - czyli wypieprzyć elektronikę i zastąpić prostą drabinką rezystancyjną
tu masz moje boje z tym, co prawda nie to radio i nie ten samochód, ale zasda ta sama
Komentarz