Nexus i AUX A/V oraz TELE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 2810dawid
    Classic
    • 2012
    • 2

Panowie. Przerabiałem to zeszłego lata. Należy zdemontować schowek a następnie odkręcić wentylator, z tego co pamiętam to jest przymocowany dwoma śrubami. Po demontażu wentylatora mamy idealne dojście do do 2 klapek, które powinny odpowiednio otwierać się i zamykać podczas przełączania na obieg otwarty i zamknięty. U mnie niestety klapki cały czas pozostawały w obiegu zamkniętym ( z tąd parowanie ). Słychać było pracę silniczka ale klapki ani drgnęły, myślę, że winę ponosi zębatka. Stanęło na tym, że otworzyłem klapki ręcznie i wszystko poskręcałem. Latem lub na wiosnę zabieram się za naprawę.
  • Lazi
    Classic
    • 2011
    • 17

Witajcie!

Mam system Nexus i zastanawia mnie sposób podłączenia zew. źródła wideo. Wciśnięcie przycisku AUX umożliwia wybranie A lub A/V. Jeśli chodzi o sam dźwięk to wiadomo-podłącza się zwykłym jackiem 3.5mm w podłokietniku. Czy wideo też się tam podłącza? Czy też trzeba dodatkowo rozbudować system o dodatkowe kable?

Drugie pytanie dotyczy funkcji TELE. W jednej z instrukcji wyczytałem, że jest to opcja do przyszłościowych funkcji dodatkowych (sic!). Czy to możliwe, że to radio nie ma wbudowanego blutootha? Czy obsługa telefonu jest możliwa tylko przez dołożenie adapteru pod telefon? Dodam, że nie mam kierownicy multifunkcyjnej.

Pozdrawiam
    Lazi

Komentarz

Pracuję...