Maicroft, w Warszawie widać. Było takich kilka tygodni jakieś 3-4 m-ce temu, że cena się nie zmianiała, ale teraz znów w weekend jest taniej (przynajmniej na stacjach, które ja odwiedzam).
Audio CD -> wypalanie -> jaki program
Zwiń
X
-
natash, ja również używam nero do drugiego auta i złego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze wszystko ładnie działa.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashdo wypalania płyt Audio CD z MP3
Co do programu, to również polecam CD Burner XP. Niewielki programik a daje radę.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
alfee, czepiasz się, mając album w MP3 wypalasz z niego CD Audio :P
Logiczne jeżeli nie masz Radia z MP3 w aucie. Wiem że może to dziwne że coś takiego jeszcze jest ale jest
Sam mam poczciwego Alpine tylko z CD (nawet CD text nie ma) którego już w drugim aucie wożę i gra zacnie więc po co go zmieniać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashchce wypalić MP3 na Audio CDAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeczyli chcesz nagrać zwykłą płytkę Audio CD. Nie ma z tym najmniejszego problemu nawet z poziomu eksploratora windows
Ale i tak dają się czytać - sam używamSpoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
-
Kupowanie płyty Audio CD nie ma najmniejszego sensu. Różni się tylko tym iż pozwala się nagrywać w stacjonarnych nagrywarkach CD a zwykła płyta CD nie. Jakościowo niczym się nie różnią gwarantuje.// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
ZTCP oznaczenie płyt wynosi "1-52x" lub "52x" i jeśli nagrywarka da radę to da się nagrać je powoli.
Spróbuj "img burn"
ImgBurn jest jednym z najlepszych programów przeznaczonych do nagrywania obrazów płyt CD/DVD na platformę Windows. Obsł…
tylko nie wiem czy chcesz nagrać mp3 czy samo audio?
Jeśli audio to zrób w Nero obraz płyty i nagraj tym programem. Dostępne prędkości - już od 1x
Komentarz
-
-
soszek81, natash, ZTCW to nagrywanie na małych prędkościach to już tzw. urban myth, a soszek81 Twoje porównanie nie jest zbyt miarodajne bo wykorzystywałeś inne nagrywarki. Ja np nagrywam u siebie na PCcie zawsze w najwyższej prędkości i jeszcze nie miałem problemów ani w Swingu, ani w 8letniej Alpinie anie na sprzęcie HiFi... Moim skromnym zdaniem albo kiepska nagrywarka, albo po prostu trzeba zmienić płyty na inną firmę (u mnie TDK sprawdzają się najlepiej).
Dodam jeszcze że należy unikać płyt noname, a zwłaszcza taniego shitu z marketów.
Komentarz
-
Komentarz