co to to biale? taczka? czy nowe seicento?!? :twisted:
Stream + aux = pierdzenie
Zwiń
X
-
Stream + aux = pierdzenie
Witam! Z racji, ze w podłokietniku mam wyjscie AUX i juz kiedys chyba nawet cos pisałem, ze nie bardzo mi dziala - znów dzis zrobilem podejscie. I po podłoczeniu lekko piedzi w glosnku - bo tylko jeden głosnik sie uruchamia od strony kierowcy i jakosc muzyki bardzo licha. Co to moze byc??? Czyzby sie potwierdzila teoria "ze organ nieuzywany zanika" - :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osWitam! Z racji, ze w podłokietniku mam wyjscie AUX i juz kiedys chyba nawet cos pisałem, ze nie bardzo mi dziala - znów dzis zrobilem podejscie. I po podłoczeniu lekko piedzi w glosnku - bo tylko jeden głosnik sie uruchamia od strony kierowcy i jakosc muzyki bardzo licha. Co to moze byc??? Czyzby sie potwierdzila teoria "ze organ nieuzywany zanika" - :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osloru, chyba, ze kabelek jakis z dalekich chin.....ale jak dobrze pamietam to sprawdzalem tez na 2 kabelku i jeden pieron był......O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
nie wymontowywałem. teraz jeszcze raz sprawdzalem to jak np nie dopchne do konca wtyczki to sie włancza glosnik pasazera.....ale jakosc bardzo lichaO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajBADYL, mini jack - mini jack
Podłącza się tak jak słuchawki.
Pendrive nie zadziała.ops: wiem ,że ten kabelek ale nigdzie przynajmniej w moim mieście nie mogę znaleźć
a na allegro jakieś metrowe :shock: po kiegioo mi taki długi kabel :P
Komentarz
-
-
BADYL, ja mam chyba 2 metry po co nie wiem, tylko taki był w sklepie jak kupowałem upchałem go w podłokietniku i wystaje tylko 30 cm, w poprzednim aucie też miałem długi kabel i odkryłem jego zaletę przy komplecie pasażerów... wyrzuciłem końcówkę na tylne siedzenie i zrobiłem DJ'a z kolegi
Komentarz
-
Komentarz