Moduł bluetooth OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • soki87
    Classic
    • 2012
    • 29

Moduł bluetooth OII

Zamieszczone przez rufus1777
    kabanos nie jest tak źle, jeszcze nie wszystko zamarzło a kiełbaski jadało się już przy -20.
    Zobaczymy czy się ktoś jeszcze odezwie bo nie wiem czy jechać.
    ja bym tez się wybrał...
  • Hiv
    Rider
    • 2011
    • 311

Moduł bluetooth OII

Kilka dni temu jadę autkiem i próbuję sparować telefon ze słuchawką BT.
    Szukam urządzeń a tu... SKODA

Byłem totalnie zaskoczony, że mam na wyposażeniu oryginalny moduł BT który do tego sparował mi się od razu z telefonem, wczytał wszystkie kontakty z ksiażki i mam pełną obsługę z kierownicy i manetki komputera

Chyba jedno z najlepszych udogodnień dla mnie w tym aucie a myślałem, ze tylko w Bolero albo w Columbusie mogę to posiadać

Ale mam w związku z tym dwa pytania:

1. Dlaczego wybieranie głosowe ciągle informuje mnie, ze moja książka telefoniczna jest pusta skoro BT ją zaczytuje?

2. BT paruje się z każdym telefonem(testowane na HTC z Androidem, Nokii C5 i LG KU900). W tym ostatnim jednak nie zaczytuje książki ani ostatnich numerów. Czym są spowodowane te różnice?
    O2 skradziona - szukam nowej

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

złoty los
      gratki!
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

Hiv, o ile dobrze pamiętam to już kiedyś zakładałeś temat dotyczący BT, robisz bajzel kolego. Co do Twojego pierwszego pytania, u mnie jest tak że możesz nagrać komendę do danego kontaktu, pobaw się w ustawieniach i spróbuj nagrać jakaś komendę, może w tym jest problem?

Komentarz

• Hiv
          Rider
          • 2011
          • 311

Zamieszczone przez kross12
          Hiv, o ile dobrze pamiętam to już kiedyś zakładałeś temat dotyczący BT, robisz bajzel kolego. Co do Twojego pierwszego pytania, u mnie jest tak że możesz nagrać komendę do danego kontaktu, pobaw się w ustawieniach i spróbuj nagrać jakaś komendę, może w tym jest problem?
          Chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego To mój pierwszy temat o BT w ogóle.

Ogólnie to przydałby sie jakiś spis komend głosowych.
          Po wciśnięciu przycisku na kierownicy ale chwili milczenia głos mówi o dostępnych w tym momencie poleceniach głosowych. Jednym z nich jest "phone book". Ale czy wybiorę tą komendę czy inną(np. "select name") zawsze dostaję info "the phone book is empty" :/

Po sparowaniu z telefonem i wejściu w maxi na phone jedyne możliwości jakie mam to książka i połączenia(wybierane, odebrane, nieodebrane). Nic poza tym w kwestii ustawień BT.
          O2 skradziona - szukam nowej

Komentarz

Pracuję...