Te typy tak mają i pozostaje Ci tylko przetoczyć tarcze i wymienić klocki lub założyć nowe tercze i klocki
Zabudowa
Zwiń
X
-
Zabudowa
Witam. Planuję w najbliższym czasie zrobić zabudowę bagażnika (a dokładniej wrzucić woofer). Cel jest prosty j- ak najmniej miejsca i wyglądać ma jak seryjne. Znalazłem coś takiego na forum fabi:
Mam następujące pytania:
1) Ile m2 maty kupić (z tego co wiem muszę kupić taką o gramaturze 300
2)Ile mniej więcej warstw będę musiał nałożyć?
3) Jakiej żywicy używać - wyczytałem w necie że najlepiej poliestrową i chcę się upewnić
4) Ile żywicy zakupić
5) Gdzie mogę dostać szary materiał którym mamy wyściełany bagażnik?
6)Czy żywica zwiąże matę szklaną z płytą? Wierzch chcę zrobić z mdf albo płyty paździerzowej - tutaj nie mam jeszcze pomysłu
-
-
hotrain, chodzi o tą skrzynię? http://allegro.pl/skrzynka-skoda-oct...716457351.html
Też mam w planach zabudowę. Myślałem, że trzeba będzie lepić samemu taką skrzynkę, a tu proszę na alledrogo można kupić gotową.
* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
Subaru, nie ma za co, zawsze możesz podjechać na spot i zobaczyć jak to u mnie wygląda lub po prostu na Chłodną i też Ci chłopaki pokażą, tylko wcześniej zadzwoń czy mają na miejscu a jak pogadasz z panem Krzyśkiem i powiesz, że jesteś z OCP i stąd sa polecani zrobią Ci dobrą cenę na komplet z głośnikiem. Ciii ale ta cena z allegro to wysoka jest :wink:
Komentarz
-
-
No zauważyłem właśnie hehe
A swoją drogą i tak chcę robić samemu. Obok głośnika planuję zrobić zabudowę wzmacniacza i ewentualnie procesor dźwięku. Muszę wszystko dobrze wymierzyć żeby weszło i co najważniejsze żeby wyglądało ja seria. Nie chcę żadnych kabli na wierzchu itp. Więc wracając do tematu. Ktoś zna odpowiedzi na moje pytania z 1 posta?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz