Że się fizycznie podłączyć da , to wiem napewno,bo radio cb ma gniazdo mini jack do podłączenia dodatkowego głośnika i AUX ma mini jacka.Trochę źle się wyraziłem-chodzi mi o to,czy czułości wejść będą grały? Słyszałem,że wyjście w cb ma bardzo dużą czułość i po podlączeniu do AUX-a możebyć baaaardzo głóśno w głośnikach.Jak pisałem radyjko dopiero kupione,więc nie mam jak sprawdzić.
Że się fizycznie podłączyć da , to wiem napewno,bo radio cb ma gniazdo mini jack do podłączenia dodatkowego głośnika i AUX ma mini jacka.Trochę źle się wyraziłem-chodzi mi o to,czy czułości wejść będą grały? Słyszałem,że wyjście w cb ma bardzo dużą czułość i po podlączeniu do AUX-a możebyć baaaardzo głóśno w głośnikach.Jak pisałem radyjko dopiero kupione,więc nie mam jak sprawdzić.
Ja dzisiaj montowałem CB. Zasilanie z akumulatora, masa pod kierą, dodatkowy głaśnik pod kierownicą obok gniazda diagnostycznego. Koszt głośnika max do 30 zł.
Jasiek68, Z tą czułością masz racje u mnie w TTI 660 jak dobrze pamiętam tak było gdy tylko podłączyłem było bardzo głośno dochodziły do tego szumy i różne zakłócenia tak czy inaczej nie polecam tego rozwiązania
Jutro może kurier przywiezie radyjko( Lafayette Atena + Sirio Omega),to podłącze i dam znać czy warto bawić się z AUX-em i czy czułość zależy od modelu CB.
Komentarz