Fajne radyjka do naszych skodzianek!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kojiro
    Classic
    • 2012
    • 16

Jabik23,
    :wink:

• Jasiek68
    Drive
    • 2011
    • 49

Może kogoś zainteresują fajne radyjka 8)

Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance

Komentarz

• innova
      Rider
      • 2011
      • 554

Zamieszczone przez Jasiek68
      one będą super fajne (i nie tylko dla skodzianek) jak wreszcie RDS chłopaki zrobią (i kilka innych dodatkowych fajerwerków czekających w przedsionku), póki co z MPEG-4 dla DVB-T się uporali... ciekaw jestem (tylko przelotnie) przyszłości Columbusa (cena i funkcjonalność) w związku z tym obrotem sprawy :wink: a z drugiej strony finał już teraz można przewidzieć.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• Mihau
        RS
        • 2009
        • 7460
        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Ja ........

Ile jeszcze tematów o radiach założycie??
        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• innova
          Rider
          • 2011
          • 554

Zamieszczone przez Mihau
          Ja ........

nawet jeżeli nie ja ten temat założyłem to strasznie jestem ciekaw, co konkretnie w tym temacie jest Ci nie po drodze ???
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• Nexus6
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 4847
            • Volkswagen

Zamieszczone przez innova
            co konkretnie w tym temacie jest Ci nie po drodze ???
            bicie piany w kolejnym temacie na temat tego samego szrotu - wystarczy :?:
            With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Mihau
              RS
              • 2009
              • 7460
              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Nexus6
              co konkretnie w tym temacie jest Ci nie po drodze ???
              bicie piany w kolejnym temacie na temat tego samego szrotu - wystarczy :?:
              To po 1, a po 2 wpisujesz w szukajke "info o radiach", "radio do toura", "radio" itp i masz 100 tematów o tym samym. Taki problem dopisać post do istniejącego tematu :?: :!:
              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• innova
                Rider
                • 2011
                • 554

Zatem jeżeli to jest problemem to trzeba podziałać kreatywnie i stworzyć nowe wątki ale z właściwymi nazwami. Wątki w liczbie mnogiej niestety, gdyż te stacje pomimo produkcji przez jedną fabrykę są dystrybuowane różnymi kanałami pod różnymi nazwami (z wyłączeniem Peying). Każdy z tych kanałów sprzedaży wnosi swoje własne GUI oraz układ przycisków niestety, stąd patrząc w przyszłość będzie miał swój własny wątek. W przypadku tego wątku można mieć zastrzeżenie, iż zabrakło konkretnej nazwy urządzenia/kanału sprzedaży. Pozostałe zostaną utworzone wkrótce przez innych użytkowników a forum służy wymianie informacji całej społeczności, niezależnie od stopnia zaawansowania.

Nie ma co się oszukiwać, iż w tych stacjach jest przyszłość niezależnie od tego, jaki by Columbus nie był zajefajny czy był szrotem (każdy ma prawo do swojego zdania jak i do jego wyrażenia)

Komentarz

• Jasiek68
                  Drive
                  • 2011
                  • 49

Radyjko ma RDS, przynajmniej z tego co piszą w speyfikacji (punkt 7).Jestem bardzo ciekaw jak to działa?Czy ktoś z kolegów ma takie lub podobne radio?
                  Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance

Komentarz

• Ayu
                    RS
                    • 2009
                    • 4154

Zamieszczone przez Mihau
                    ja wiem, tyle samo co o felgach :szeroki_usmiech ad:

Komentarz

• zubek
                      Classic
                      • 2011
                      • 8

one będą super fajne (i nie tylko dla skodzianek) jak wreszcie RDS chłopaki zrobią
                      Piszą o RDS i o współpracy z czujnikami parkowania, ciekawe czy radio będzie też wyświetlać informacje z climatronica, wtedy byłoby idealne

Komentarz

• innova
                        Rider
                        • 2011
                        • 554

Zamieszczone przez zubek
                        Piszą o RDS
                        Radyjko ma RDS
                        oni tylko to piszą , póki co funkcjonalność RDS w ich wydaniu sprowadza się do wyszukiwania alternatywnych częstotliwości AF ale i tego nie jestem pewien tak do końca. Natomiast to co jest dla użytkownika istotne, czyli station ID i INFO nie zostało jeszcze zaimplementowane (zresztą to widać na zrzutach ekranu zawsze)... i to jest największa bolączka tych urządzeń na chwilę obecną

druga słabość to brak możliwości upgrade... zrobili USB ale tylko do dołączania zewnętrznych nośników danych, w systemie nic się nie grzebnie tą drogą poza zainstalowaniem dodatkowych aplikacji na samych Windowsach (to akurat było proste). Już 3 miesiące będzie jak im tłumaczę, że to słabo jest, oni to potwierdzają i coś majsterkują ale kiedy będzie tego efekt to trudno powiedzieć. Stąd ja bym sugerował wciąż obserwować i informować o rozwoju a decyzję o zakupie odłożył aż sprawa dojrzeje.

Czujniki parkowania oraz climatronic tylko w samochodach z nowszym CAN...bo Chińczycy tylko takie mają do dyspozycji do testów i swoich zabaw...i chyba póki im nie wyślemy jakiegoś TOUR'a albo O1 ze starszym CAN, to niestety ciężko będzie im się przebić przez ten problem

Jasiek68, jak dasz radę to zmień nazwę wątku dopisując nazwę kanału dystrybucji/producenta i wrzuć może do pierwszej wypowiedzi screena (albo ze 3) z interfejsu graficznego użytkownika wraz z przyciskami. To powinno wystarczyć dla identyfikowania tej serii produktów a link może stać się nieaktualny lada moment.

Komentarz

Pracuję...