Montaz columbusa do nowej Octavii Elegance

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • staszek1
    Classic
    • 2013
    • 15

witam, czy ktoś miał podobny problem, bądź wie jak go rozwiązać? otóż moja skodzina ledwo już jeździ, złożony gaz sekwencyjny, przejechane 166 tys km. Nowy katalizator w ASO to ponad 3 tys zł. Zamienników brak, dzwoniłem do hurtowni w stylu intercars. Na allegro też nic nie ma. Wywalenie go chyba nic nie da bo jest ta nieszczęsna sonda lambda za katem.... Co robić?
  • kiwal
    Drive
    • 2011
    • 98

Zamowilem Octavie Elegance z seryjnym audio - czyli Swing.
    Po odbieorze auta chce podmienic Swinga na Columbusa.

Czy taka akcja jest wykonalna? Ktos przez to przechodzil? Co oprocz urzadzenia trzeba dokupic, rozbierac, przerabiac?

Moge jeszcze doplacic te 2k pln i wziac wersje z Amundsenem ale te 2kpln to niemalze tyle ile trzeba zaplacic za Columbusa....

Doradzcie cos. dzieki
    Kiwal

Komentarz

kiwal, po c@#j zakładasz nowy temat, rusz swoją leniwą pizdę i poszukaj...

Komentarz

• kiwal
        Drive
        • 2011
        • 98

Zamieszczone przez kross12
        kiwal, po c@#j zakładasz nowy temat, rusz swoją leniwą pizdę i poszukaj...
        bo tu nic znalezc nie mozna.... wiem mozena sobie poczytac te 108 stron o columbsie tylko czy to jest user friendly i odpowie na moje pytanie?NIE...stad nowy.
        Kiwal

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jak jest pozakładane pińset tematów o tym samym to rzeczywiście później ciężko coś znaleźć
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...