takie sa plany ale czas pokaze :-)
Octavia 2 FL - Instalacja radia 1 DIN
Zwiń
X
-
Octavia 2 FL - Instalacja radia 1 DIN
Witam co jest potrzebne do instalacji zwykłego radia 1DIN? Czy taki zestaw wystarczy ? http://allegro.pl/skoda-octavia-fabi...727593262.html
-
-
Zakładam, że masz OIIFL z zamontowaną półką i zaślepką na radio.
Niestety ten zestaw (który pokazałeś) nie wystarczy. Ma inny kształt niż otwór w ramce w OII.
Do tego zestawu będziesz musiał kupić jeszcze ramkę radia z mniejszym otworem (taką od Columbusa) a to w ASO koszt jakieś 180PLN
Poszukaj innego zestawu - który ma bardziej trapezowy kształt, pasujący pod Twoja obecna ramkę.
Tu masz taki:
allegro
Do tego osobno dokupujesz przejścówkę przewodów + separator antenowy i powinno być OK.
Komentarz
-
-
Nexus6, Tutaj adapter CAN to przerost formy nad treścią i niepotrzebne koszta :P Bardziej jest przydatny w drugą stronę czyli jak chcesz podłączyć radio CANowe do samochodu z analogowymi sygnałami. Tak mam podpięte RCD200 w Fabii. Ale po co płacić kupę kasy za adapter skoro kawałek dalej ma +12V po stacyjce.
neox, tu masz to co potrzebujesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowaltom99Do tego osobno dokupujesz przejścówkę przewodów + separator antenowy i powinno być
Jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę z marką skoda(2009r, combi, 1.9tdi),
Mam zamontowane radio SWING, ale chce w to miejsce wstawić CB i radio 1din,
i teraz mam pytanie, bo albo nie umiem chyba szukać albo nigdzie nie ma konkretnie napisane jaka przejściówka jest potrzebna, czy szanowni koledzy mogli by pomóc?
Czy o taką konkretnie chodzi?
Komentarz
-
Komentarz