Zamieszczone przez Le-Ce
Radioodtwarzacz Skoda Bolero
Zwiń
X
-
Ja też kupiłem w sierpniu Bolero u tego użytkownika. Ryska na wyświetlaczu mi nie przeszkadza, gdyż i tak jest umaziany od palców (nie mam sterowania na kierownicy). Radio wizualnie wygląda super, chodzi też ok, zmieniarka, karty pamięci czyta 8GB (wiekszych nie mam). Natomiast było raczej częściej, niż 1 raz sprawdzane "radyjko jest fabrycznie nowe nie grało w aucie było tylko sprawdzane..." gdyż slady na obudowie o tym świaczą. Nr PIN namalowany jest flamastrem na obudowie. Jak na razie z radia za 579 zł jestem zadowolony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _QMAN_Czyli brać śmiało?
Obawiam się tego pinu napisanego mazakiem na obudowie, czy w ASO się nie czepią (że kradziony albo coś).
Muszę zakładać w ASO bo autko przyjedzie bez radyjka .
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
ASO nic nie interesuje skad masz radio. Tylko jak beda kodowac to moze gdzies tam wyjsc informacja ze jest kradzione (nie wiem jak jest dokladnie, tylko slyszalem cos od sprzedawcy, mowil ze mieli klienta z kradzionym radiem i po kilku dniach przyjechala policja z pytaniem kto montowal radio tamtego dnia). Daj im radio i powiedz zeby nic nie kodowali tylko wpisali PIN, albo zrob to sam.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Witam,
Ja tez zakupiłem radio u tego użytkownika ale niestety okazało się, ze panel dotykowy świruje Link do filmiku. Jak na razie jestem umówiony na zwrot ale być może uda się wymienić.
Poza tym wszystko sprawne ale też mam wrażenie, że radio było używane.
pzdrIt's nice to be important but it's more important to be nice.
Komentarz
-
-
Coś z kalibracją dotyku (przynajmniej w komórkach tak jest). Ja się wczoraj wystraszyłem. Zapalam silnik, radio gra a ekran ciemny. Wyłączyłem je, włączyłem dalej ciemny. Dopiero jak silnik zgasiłem i zapaliłem ponownie, było ok. Mam nadzieję, że to nie początek końca radia. Podepnę wieczorem pod laptopa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrusCoś z kalibracją dotyku (przynajmniej w komórkach tak jest).It's nice to be important but it's more important to be nice.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CinsonNo to teraz wiem _QMAN kto mi sprzątnął to radio od Andrev3 ja bolero chyba kupie u Grygiego
Zamieszczone przez Cinson_QMAN a kiedy masz odbior samochodu bo ja juz w przyszlym tygodniu bo jest juz w kraju ale czekalem od 21 marca
Cinson a gdzie zamawiałeś?
Komentarz
-
-
_QMAN_ ja zamawialem u sliwki na lenartowicza 22.03 miala byc na 15.07 ale wczoraj juz dojechala do dealera gaz juz zamontowany teraz tylko czujniki parkowanie (ktore notabene wydluzyly czas realizacji zamowienia wszystko przez japonie no i kolor mial byc rosso brunello ale nie mieli takiego lakieru wiec jest czarna ) alarm, listwy boczne chlapacze malowanie lusterek i klamek ciekawy jestem ile im to zajmie czasu. Po odbiorze do Grygiego na montaz radia i w nastepny wekend przyciemnianie szyb i autko gotowe do jazdy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002emale, to jest zwykła nakładka rezystancyjna. Jak dociśniesz plastikową ramkę pod wyświetlaczem to też reaguje i przełącza dolne przyciski ( pojemnościówka by nie zadziałała w tej sytuacji ).
pozdIt's nice to be important but it's more important to be nice.
Komentarz
-
Komentarz