Zamieszczone przez MisiekWAW
[caraudio] radio Blaupunkt bremen mp74
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[caraudio] radio Blaupunkt bremen mp74
Witam
czy mieliscie stycznosc z tym modelem radia ? nosze sie z zamiarem zakupu jakiegos grajka i wlasnie ostatnio takie wpadlo mi w oko
wszelkie opinie mile widziane
k
NajtFukinPatrol North-West
-
Re: [caraudio] radio Blaupunkt bremen mp74
nie lubie BlaupunktówZamieszczone przez karolzwszelkie opinie mile widziane
k
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Re: [caraudio] radio Blaupunkt bremen mp74
dostaniesz dropsa i nawet nie zauwazysz ze to blaupunkt :szeroki_usmiechZamieszczone przez Martineznie lubie BlaupunktówZamieszczone przez karolzwszelkie opinie mile widziane
k
NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
Blaupunkty mają rewelacyjny tuner FM, natomiast odtwarzanie muzyki z płytek to już ledwo klasa mocno 'średnia' :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
mowisz powaznie ? to radio jest troche z wyzszej połki wiec wydaje mi sie ze ta klasa odtwarzania CD powinna byc tez niezla :roll:natomiast odtwarzanie muzyki z płytek to już ledwo klasa mocno 'średnia'NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
niestety odtwarzanie CD nie jest najmocniejszą stroną niebieskokropków,
więc jeżeli zależy Ci na jakości muzyki z CD to poszukaj innego sprzętu
nie sugeruj się tym że dostaje wysokie noty w prasie - doczytaj ZA CO je dostaje :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
rzeczywiscie na Autokaciku tez mi napisali ze CD nie jest dobra strona blaupunktaZamieszczone przez Nexus6niestety odtwarzanie CD nie jest najmocniejszą stroną niebieskokropków,
więc jeżeli zależy Ci na jakości muzyki z CD to poszukaj innego sprzętu
nie sugeruj się tym że dostaje wysokie noty w prasie - doczytaj ZA CO je dostaje :diabelski_usmiech
dlatego chyba zdecyduje sie na TOOOO :diabelski_usmiech
na allegro za nowke sztuke chca ok 2200 - troche to podejzane ale koles daje mi gwarancje dokument sprzedazy (paragon) i kwit do ubezpieczyciela ... :wink:NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
teoretycznie najlepsza Alpina dostępna na rynku
stracisz trochę czasu zanim 'przebrniesz' przez ustawianie parametrów zwrotnic i korekcji czasowej :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
Komentarz